Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Ραφήνα: 44χρονος άνδρας βρέθηκε φιμωμένος και κρεμασμένος από μπαλκόνι

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

6 Σεπτεμβρίου 2021 11:02
Φρίκη στη Ραφήνα: 44χρονος άνδρας βρέθηκε φιμωμένος και κρεμασμένος από μπαλκόνι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στη Ραφήνα: Φιμωμένος και κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 2ο όροφο βρέθηκε πριν από λίγο άνδρας 44 ετών στην οδό Νηρέως στη Ραφήνα. Ενώ, σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιου της 40χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία

Στο σημείο πήγαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που απέκλεισαν το οικοδομικό τετράγωνο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροαβεστική. Το θύμα είχε μονωτική ταινία στο στόμα του και αυτό προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές.

Φρίκη στη Ραφήνα

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο της Σήμανσης για να ερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες έχασε την ζωή του ο άτυχος άνδρας ενώ πληροφορίες του L&O, αναφέρουν πως το θύμα δεν είχε απασχόλησει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία.

Κυπαρισσία: «Την είχε σκλάβα του» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της Μόνικα

Ο Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία θεωρείται ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας.

Σε βάρος του μάλιστα, εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το STAR, με τις αρχές να συγκλίνουν στο πρόσωπό του ως υπαίτιου για τη δολοφονία.

Παράλληλα, ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία μίλησε στο Star, λέγοντας πως η Μόνικα βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της.

Κυπαρισσία μόνικα

«Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του» τόνισε.

Τόνισε επίσης πως ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την σώσει ενώ τελευταία φορά μίλησαν κρυφά τα Χριστούγεννα όπου του ζήτησε χρήματα.

«Εγώ το περίμενα. Όχι τώρα, εδώ και καιρό. Της το είχε πει κιόλας. Το περίμενα αυτό ότι θα γίνει. Μιλάμε για έλεγχο παντού, δεν υπήρχε τίποτα που να κάνει χωρίς να το ξέρει αυτός. Δεν κάνεις τίποτα χωρίς να το ξέρω εγώ, αν το μάθω ξέρεις τι θα πάθεις. Tην έβριζε συνέχεια, με "χοντρά" λόγια» σημείωσε.

Δείτε όσα είπε:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share