Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Πάρο: Νεκρός ο 36χρονος οδηγός μηχανής

Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία

4 Σεπτεμβρίου 2021 20:00
Τροχαίο στην Πάρο: Νεκρός ο 36χρονος οδηγός μηχανής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στην Πάρο, με θύμα αυτή τη φορά έναν 36χρονο οδηγό μηχανής.

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ο 36χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και σκοτώθηκε.

Η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της επί του επαρχιακού δρόμου στο Λιαροκόπι κοντά στο ΕΠΑΛ Πάρου και ανατράπηκε. Ο άτυχος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου αλλά ήταν ήδη αργά για τον 36χρονο Παριανό και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η τροχαία διερευνά τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 16χρονος

Θρίλερ στην Πάρο: Άνοιξε το κεφάλι αστυνομικού με σφυρί

Επίθεση από έναν 55χρονο που τον χτύπησε με… σφυρί με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του δέχτηκε ένας αστυνομικός στην Πάρο.

Το επεισόδιο συνέβη το πρωί της Πέμπτης, όταν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος επιχείρησαν να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους.

Στη θέα τους, όμως, ο 55χρονος κατελήφθη από αμόκ, όρμησε εναντίον τους και χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι τον ένστολο τραυματίζοντάς τον. Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

πάρος σφυρί

Σοκάρει το έγκλημα με την γυναίκα που κατακρεουργήθηκε με σφυρί! Πρώτα όμως την πάτησαν με αυτοκίνητο!

Το έγκλημα που θα διαβάσετε θα σας ταράξει! Γυναίκα κατακρεουργήθηκε με σφυρί και πρώτα την πάτησαν με αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με το RT, το 31χρονο θύμα είχε βγει για μια βόλτα όταν ο δράστης έπεσε πάνω της με το όχημά του και την έσυρε σχεδόν για 30 μέτρα μέχρι το όχημά του να πέσει πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού και να ακινητοποιηθεί. Στη συνέχεια ο άντρας βγήκε από το αυτοκίνητό του, έβγαλε ένα τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει το σώμα της γυναίκας με μανία. Αυτά είναι τα 10 πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έκαναν παιδιά!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Limburg της Γερμανίας, καθώς ένας άνδρας πάτησε την εν διαστάσει σύζυγό του με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια την κατέσφαξε με τσεκούρι στη μέση του δρόμου.

Έγκλημα Γερμανία αυτοκίνητο σφυρί

Η άτυχη γυναίκα πιστεύεται πως τον είχε χωρίσει πρόσφατα και είχε μετακομίσει, μαζί με τα δύο παιδιά της, σε ένα τοπικό κέντρο στήριξης γυναικών. Θύτης και θύμα φέρονται να είναι υπήκοοι Γερμανίας με καταγωγή από την Τυνησία.

Ένα σκληρό βίντεο από την επίθεση, που καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες, έχει κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ύποπτος παραδόθηκε στις Αρχές.Το άγριο έγκλημα έρχεται λιγότερο από ένα μήνα, αφότου ένας άνδρας συριακής καταγωγής έριξε ένα φορτηγό στο πλήθος, τραυματίζοντας περίπου 10 άτομα, στην ίδια περιοχή, με τις Αρχές να αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πράξη τρομοκρατίας.

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Έπιασαν 55χρονο σε αυτοκίνητο με ανήλικο! (Video)

Σοκ επικρατεί στην Νέα Ιωνία μετά την είδηση πως αστυνομικοί στην διάρκεια περιπολίας έπιασαν έναν 55χρονο ημίγυμνο μέσα σε αμάξι μαζί με ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος και ο ανήλικος είχαν ανταλλάξει μηνύματα μέσω social media και είχαν κλείσει ραντεβού, ενώ ο μεσήλικας φαίνεται πως προσέγγισε τον ανήλικο με οικονομικά ανταλλάγματα.

Εγκατάλειψη βρέφους: Η 19χρονη θα μπορεί να το επισκέπτεται 3 φορές την εβδομάδα! (Video)

Στο αυτόφωτο οδηγήθηκε ο 55χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εκτελούσαν περιπολία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share