Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα 10 πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έκαναν παιδιά!

Δεν θα τα πιστεύετε!

10 Οκτωβρίου 2019 18:57
Αυτά είναι τα 10 πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έκαναν παιδιά!

Αυτά είναι τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που καταγράφτηκαν και έχουν κάνει παιδιά. Όσο και αν δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ένα παιδί έκανε κάτι τέτοιο, είναι αληθινά! Δες δέκα περιπτώσεις παιδιών στις ΗΠΑ που τα εγκλήματά τους θα σε στοιχειώσουν!

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

10. Έρικ Σμίθ, 1980

«Μπορεί να νομίζετε ότι είμαι μια απειλή στην κοινωνία και καταλαβαίνω γιατί το νομίζετε αυτό, η αλήθεια είναι όμως ότι θα αποτελούσα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για αυτή», αυτά είναι τα λόγια του 13χρονου κατά την απολογία του στο δικαστήριο.

Ο Έρικ είχε πέσει πολλές φορές θύμα σχολικού εκφοβισμού λόγω των γυαλιών του, αλλά και της εμφάνισής του, που ίσως να οφειλόταν στα φάρμακα που έπαιρνε η μητέρα του κατά την κύηση. Ο 13χρονός διέπραξε ένα τρομερό έγκλημα, καθώς σκότωσε ένα 4χρονο αγόρι τον Ντέρικ Ρόμπερτ. Σύμφωνα με τις αναφορές των αρχών ο μικρός έιχε πέσει θύμα στραγγαλισμού, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα στο κρανίο από χτυπήματα με πέτρα.

Όταν ο ανήλικος δολοφόνος κλήθηκε να δικαιολογήσει τη πράξη του δεν μπορούσε με αποτέλεσμα οι ψυχίατροι να μιλήσουν για μια σημαντική διαταραχή που αφορούσε τις ανεξέλεγκτες εκρήξεις θυμού.

9. Τζοσουά Φίλιπς, 1984

Η τραγική πράξη του 14χρονου αποκαλύφθηκε τυχαία από τη μητέρα του, η οποία καθάριζε το δωμάτιό του και ανακάλυψε κάτω από το κρεβάτι έναν περίεργο λεκέ. Όταν άρχισε να ψάχνει από που προερχόταν ο λεκές ανακάλυψε κάτω από το κρεβάτι του γιου της το πτώμα της 8χρονης γειτόνισσας τους Μάντι Κλίφτον, που αγνοούνταν για 7 ημέρες.

Το έγκλημα συγκλόνισε τη γειτονιά. Μάλιστα ο δολοφόνος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής. Λόγω της ηλικίας του ο δράστης γλύτωσε τη θανατική ποινή, ωστόσο τιμωρήθηκε με ισόβια φυλάκιση, χωρίς να διευκρινιστούν τα αίτια του εγκλήματος.

8. Τζόρτζ Στίννει 1929-1944

Αποτέλεσε τον νεότερο φυλακισμένο που καταδικάστηκε με εκτέλεση. Κατηγορήθηκε για το θάνατο δυο κοριτσιών, των Μπέτυ Μπίνικερ 11 ετών και της Μέρι Έμα Θέιμς 8 ετών, που βρέθηκαν νεκρές σε μια λακκούβα.

Φαίνεται πως τα κορίτσια έπεσαν νεκρά από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι σε απομακρυσμένο σημείο στην περιοχή που βρέθηκαν. Ο Τζόρτζ ομολόγησε το έγκλημά του και δήλωσε στο δικαστήριο πως ήθελε να κάνει σεξ με τη Μπέτυ, αλλά σκότωσε τα κορίτσια, με αποτέλεσμα να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα.

Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η υπόθεση έκλεισε χωρίς ιδιαίτερη έρευνα, καθώς η οικογένεια του φερόμενου ως δράστη δεν είχε την οικονομική άνεση να καλύψει τα έξοδα της υπόθεσης. Το 2014 οι αρχές επανεξέτασαν την υπόθεση και ανακάλυψαν πως είχε αδίκως εκτελεστεί.

7. Μιονέλ Τέιτ, 1987

«Μιμήθηκα τους επαγγελματίες παλαιστές», είπε κατά την απολογία του.

Πρόσεχε την μικρή Tίφανι Εουνίκ και οι δυο τους άρχισαν να βλέπουν τηλεόραση και να μιμούνται τη πάλη που έβλεπαν στη τηλεόραση. Ο 14χρονός είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στην άτυχη 6χρονη και την είχε σκοτώσει κατά λάθος. Όταν κάλεσε τις αρχές ήταν πολύ αργά για το κορίτσι που είχε σταματήσει να αναπνέει και έφερε σημαντικά τραύματα στο κρανίο και τη σπονδυλική στήλη.

Επειδή τα τραύματα μαρτυρούσαν την βάναυση επίθεση του 14χρονου, ο ίδιος αναγκάστηκε να αλλάξει την αρχική κατάθεσή του και να δηλώσει ότι πήδηξε πάνω της από τα σκαλιά. Τιμωρήθηκε με ισόβια φυλάκιση, ωστόσο η ποινή του μειώθηκε σημαντικά καθώς δεν είχε εξετασθεί η ψυχολογική του κατάσταση.

6. Μπέρι Ντέιλ Λουκάιτης

Το 1996 το σχολείο Frontier έζησε έναν αληθινό εφιάλτη, καθώς προχώρησε σε ένοπλη επίθεση την ώρα που τα παιδιά διδάσκονταν Άλγεβρα. Ο Barry πυροβόλησε και δολοφόνησε εν ψυχρώ 3 ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε πολλούς άλλους.

Σύμφωνα με τις αναφορές των αρχών ο 14χρονος δράστης έπασχε από ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα, ενώ εμπνεύστηκε την επίθεσή του από ένα βιντεοκλίπ του Pearl Jam, που δείχνει έναν έφηβο να εισβάλλει στην τάξη και να πυροβολεί αδιακρίτως.

Ο 14χρονος τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης δις ισόβια, δηλαδή 205 συνολικά χρόνια.

5. Κρείγκ Πράις

Το 1989 η Τζόαν Χίτον και οι δυο κόρες της Τζένιφερ και Mελίσσα εντοπίστηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους, τα θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε όλο τους το σώμα. Οι αρχές έφτασαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ληστεία και πως ο δράστης ήταν κάποιος από την περιοχή.

Έτσι, έφτασαν στον 16χρονο από το τραύμα που έφερε στο χέρι του , ενώ ερευνώντας το σπίτι του εντόπισαν το μαχαίρι με αποτέλεσμα ο δράστης να αναγκαστεί να παραδεχτεί την αποτρόπαια πράξη του. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως εμπλεκόταν και σε άλλη παρόμοια δολοφονία, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ισόβια ποινή φυλάκισης.

4. Γκράχαμ Γιάνγκ

«Ήταν σαν εθισμός από ναρκωτικά, μόνο που δεν έπαιρνα εγώ τα ναρκωτικά», δήλωσε ο ίδιος στο δικαστήριο.

Από πολύ μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερη αγάπη για τη χημεία, τις χημικές ενώσεις και τα πειράματα, ενώ ινδάλματά του ήταν ο Χάουλει Κρίπεν, ο Γουίλιαμ Πάλμερ και ο Χίτλερ. Έλεγε συχνά ψέμματα για την ηλικία του προκείμενου να μπορεί να προμηθεύεται τις δηλητηριώδεις ουσίες που χρησιμοποιούσε.

Θύματά του ήταν η οικογένειά του και οι φίλοι του. Σε ηλικία 14 ετών είχε ήδη αποκτήσει μάστερ στη χημεία, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε πέσει και ο ίδιος θύμα των πειραμάτων του. Για τις πράξεις του είχε συλληφθεί αρκετές φορές, ώσπου σε ηλικία 23 ετών ξανάρχισε την παλιά του συνήθεια. Φυλακίστηκε εκ νέου και έχασε τη ζωή του στο κελί του.

3. Τζέισι Πομέρου

«Μπορεί να το έχω κάνει» είπε ο Jesse κατά την απολογία του. Ήταν ο νεότερος άνθρωπος που καταδικάστηκε για δολοφονία στην ιστορία των ΗΠΑ ΤΟ 1859. Ο Πομέρου ξεκίνησε την εγκληματική του δράση από τα έντεκα του χρόνια, όταν παγίδευσε 7 παιδιά και τα βασάνισε με μαχαίρια, συνελήφθη και εστάλη σε ίδρυμα συμμόρφωσης και αφέθηκε ελεύθερος μετά από ένα χρόνο, λόγω καλής διαγωγής.

Τρία χρόνια αργότερα απήγαγε ένα 10χρονο κορίτσι και το δολοφόνησε, ενώ κατηγορήθηκε και για τη δολοφονία ενός 4χρονου αγοριού. Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε στο υπόγειο του καταστήματος με φορέματα που διατηρούσε η μητέρα του, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ισόβια ποινή φυλάκισης. Πέθανε στη φυλακή σε ηλικία 72 ετών.

2. Τζόν Βείναμπλς και Ρόμπερτ Θόμσον

Μια γυναίκα άφησε το 2χρονο αγόρι της να παίζει στην πόρτα του κρεοπωλείου, από όπου θα ψώνιζε, ωστόσο δεν ήξερε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε το αγοράκι της. Οι δυό τους που είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο εκείνη τη μέρα, όταν τους ήλθε η ιδέα να απαγάγουν το παιδί, ώστε να το χτυπήσει ένα αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους τα δυο ανήλικα αγόρια κακοποίησαν και ξυλοκόπησαν βάναυσα το δίχρονο παιδάκι. Καθώς έφθασαν κοντά στις ράγες του τρένου που περνούσε από εκεί το χτύπησαν με τούβλα στο κεφάλι, με σιδερόβεργες και το εγκατέλειψαν για να το διαμελίσει το τρένο. Η ιατροδικαστική υπηρεσία ανέφερε ότι το βρέφος είχε χάσει τη ζωή του αρκετή ώρα πριν χτυπηθεί από το τρένο.

1.Mέρι Μπέλλ

Ο Μπράιν εντοπίστηκε νεκρός λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατο από ασφυξία του Mάρτιν Μπράουν. Τα μαλλιά του θύματος είχαν κουρευτεί, τα γεννητικά του όργανα είχαν γδαρθεί και εντοπίστηκαν πολλά τραύματα στο στέρνο του, όπου ήταν χαραγμένο το γράμμα Μ. Το τρίχρονο αγοράκι είχε χάσει τη ζωή του μετά από ασφυξία. Μετά τη δολοφονία οι αρχές συνέλαβαν την ανήλικη Mέρι που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τις αρχές τα αίτια που οδήγησαν τη μικρή στη δολοφονία πήγαζαν από το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς η Mέρι πίστευε ότι πατέρας τής ήταν ένας διαβόητος κακοποιός ο Μπίλι Μπέλλ. Παράλληλα, αναφέρεται ότι η μικρή είχε εξωθηθεί στην πορνεία από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, (11 ετών) δεν φυλακίστηκε, αλλά έζησε όλη τη ζωή της εσώκλειστη σε ένα ίδρυμα για ψυχικά ασθενείς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share