Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στις Αχαρνές: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης (Video)

Συναγερμός στην πυροσβεστική

3 Σεπτεμβρίου 2021 07:18
Θρίλερ στις Αχαρνές: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στις Αχαρνές: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης επί της οδού Λουτρού του δήμου Αχαρνών Αττικής εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Επίσης, φωτιά ξέσπασε χθες στην 3ης Σεπτεμβρίου, ενώ απεγκλωβίστηκαν και τρεις υπάλληλοι ασφαλιστικής εταιρίας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω του ότι καίγονταν μεγάλη ποσότητα πλαστικών, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύς καπνός στην περιοχή και χρειάστηκε αρκετός χρόνος μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και παρέχουν συνδρομή εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής και θα ερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής αφού ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Εύβοια: Πλάνα «γροθιά στο στομάχι» από drone - Η Αγία Άννα πριν και μετά τη φωτιά (Video)

Εύβοια: «Γροθιά στο στομάχι» οι εικόνες του παρακάτω βίντεο, στις οποίες αποτυπώνεται η τεράστια καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά στην Αγία Άννα.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από drone καταγράφει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Εύβοια. Στα πλάνα που δημοσίευσε στο Instagram ο φωτογράφος, Άρης Κατσιγιάννης, φαίνεται η ομορφιά της Αγίας Άννας στην Εύβοια, πριν τη φοβερή πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή και ολόκληρη τη Βόρεια Εύβοια.

Στο δεύτερο μισό του βίντεο, οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές. Το πράσινο φόντο έχει αντικατασταθεί από τα δέντρα που έχουν γίνει στάχτη και δεν θυμίζoυν σε τίποτα τον κάποτε όμορφο προορισμό.

Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού σε ένα βίντεο - Κάηκαν 1.200.000 στρέμματα

Η επιχειρησιακή μονάδα ΜΕΤΕΟ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αποτυπώνει στο βίντεο που ακολουθεί τις μεγάλες δασικές πυρκαγιές του 2021 στη χώρα μας.

Για το σκοπό αυτό αναλύθηκαν υψηλής ανάλυσης δορυφορικά δεδομένα πριν και μετά τις δασικές πυρκαγιές, δίνοντας τη δυνατότητα λεπτομερούς επισκόπησης των περιοχών που επλήγησαν.

Η επιχειρησιακή μονάδα ΜΕΤΕΟ συνεχίζει την ανάλυση των μετεωρολογικών συνθηκών πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των πυρκαγιών αυτών ενώ ταυτόχρονα αναλύει τη διάδοση των μετώπων της πυρκαγιάς με τη χρήση του εξελιγμένου προγνωστικού εργαλείου IRIS 2.0.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share