Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας θαμμένο κάτω από τσιμέντο

Τα σενάρια για την ταυτότητα της

1 Σεπτεμβρίου 2021 12:29
Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας θαμμένο κάτω από τσιμέντο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας το πρωί της Τετάρτης, όταν κάτω από τσιμέντο στην αυλή ενός σπιτιού, ανακάλυψαν το πτώμα μιας γυναίκας.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό δείχνουν, όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr, ότι το πτώμα ανήκει σε 42χρονη, η οποία αγνοείται από τις αρχές του έτους.

Αυτό που οδήγησε τις αρχές να ψάξουν στο συγκεκριμένο σημείο ήταν το γεγονός ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου στην αυλή του σπιτιού. Έτσι, σήμερα το πρωί εργολάβος, παρουσία της αστυνομίας, έσκαψε το σημείο και έτσι βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Θρίλερ επικράτησε και στην Καβάλα, καθώς βρέθηκε στον ποταμό Νέστο η σορός του 22χρονου αγνοούμενου, που είχε εξαφανιστεί μετά από βουτιά.

Φρίκη στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας μέσα σε μπαούλο - Συνελήφθη ο ανιψιός της

Φρίκη στα Ιωάννινα: Στο υπόγειο του σπιτιού που διέμεναν θεία και ανιψιός στο Πωγώνι, εντόπισαν οι αστυνομικοί ένα μπαούλο το οποίο είχε στεγανοποιηθεί με ειδική κόλλα και εντός αυτού το πτώμα της 69χρονης. Επίσης, φρίκη επικρατεί στην Κρήτη με πτώμα που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι!

Στην έρευνα μετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Πωγωνίου ενώ στη συνέχεια συνέδραμε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 55χρονου ανηψιού της με την οποία συγκατοικούσε, ενώ μετά την υποβολή της στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Πτώμα γυναίκας μέσα σε μπαούλο  στα Ιωάννινα

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί ήδη από την Αστυνομία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά τη διεξαχθείσα έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την ημεδαπή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων που διεξήγαγε την προανάκριση έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, σύμφωνα με το ertnews.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share