Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κρήτη: Πτώμα βρέθηκε μέσα σε βαρέλι!

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

29 Ιουλίου 2021 11:38
Φρίκη στην Κρήτη: Πτώμα βρέθηκε μέσα σε βαρέλι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να ταυτοποιήσει το πτώμα που είχε εντοπιστεί την Τρίτη 27 Ιουλίου μέσα σε πλαστικό βαρέλι στον Πλατανιανό Ποταμό στην Κρήτη.

Πλέον οι έμπειροι αστυνομικοί κοιτάζουν στα ευρήματα του DNA προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος. Σύμφωνα με ότι έχει γίνει γνωστό, υπολογίζεται ότι το πτώμα τοποθετήθηκε μέσα στο βαρέλι πριν ένα χρόνο περίπου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr με βάση την αναζήτηση που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, ενδέχεται η περίπτωση που διερευνάται να μην είναι καν γνωστή. Εξετάζεται δηλαδή και το σενάριο να πρόκειται για μία ανθρωποκτονία που αγνοούσαν μέχρι σήμερα και οι Αρχές καθώς ουδείς αναζήτησε τον αγνοούμενο άνδρα.

πτώμα βαρέλι Κρήτη

Σύμφωνα με το neakriti.gr τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες είναι τα ρούχα, το μπουφάν, τα παπούτσια αλλά και το ρολόι χειρός, που εξακολουθεί να δουλεύει μέχρι και σήμερα, τα οποία βρέθηκαν πάνω στο θύμα. Σημαντική λεπτομέρεια ότι εντοπίστηκε μια λεπτή μεμβράνη από νάιλον που χρησιμοποιήθηκε για το αεροστεγές κλείσιμο του βαρελιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα σενάριο που διερευνάται είναι ο άνδρας να είναι αλλοδαπός, πιθανότατα κάποιος παράνομος μετανάστης και ποτέ να μην αναζητήθηκε. Αστυνομικοί κύκλοι δηλώνουν ότι οι ιατροδικαστές δεν εντόπισαν μακροσκοπικά κάποια εμφανή τραύματα π.χ. από πυροβόλο όπλο, όμως φαίνεται να υπάρχει μια εικόνα για το πως πέθανε ο άνδρας.

Σε κάθε περίπτωση, το πόρισμα των ιατροδικαστών θα συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε διαμέρισμα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η σορός ανήκει σε 55χρονο, ένοικο του διαμερίσματος, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν έντονη δυσοσμία και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης. Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη νωρίτερα το απόγευμα στο σημείο παρουσία πταισματοδίκη και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Η υπόθεση ερευνάται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό εξελίχθηκε και στην Λάρισα καθώς βρέθηκε πτώμα στις όχθες του Πηνειού.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε διαμέρισμα

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share