Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Αμφιλοχία: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος

Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

31 Αυγούστου 2021 15:54
Αμφιλοχία: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αμφιλοχία: Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Μενίδι του Δήμου Αμφιλοχίας όταν ηλικιωμένος ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Άρτας, όμως δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο ναυαγοσώστης που βρισκόταν στην παραλία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ηλικιωμένο και τον ανέσυρε από τη θάλασσας.

Αμέσως του παρείχε τις πρώτες βοήθειες με οξυγόνο, ενώ έκανε χρήση και φορητού απινιδωτή, στην προσπάθεια να τον επαναφέρει. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο Άρτας, όμως δυστυχώς, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ωστόσο θρήνο προκαλεί η είδηση του θανάτου της γνωστής αστρολόγου Έλενας Μένεγου.

Αμφιλοχία: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος

Πέθανε ο Γιάννης Καρυπίδης

Ο σκηνοθέτης με την ακτιβιστκή δράση και τα συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ, Γιάννης Καρυπίδης, έφυγε από τη ζωή. Επίσης, σε ηλικία 79 ετών, έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή ο παλαιστής Γιώργος Πεφάνης.

Συνέδεσε την πορεία του με τον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, με κορυφαία στιγμή την ταινία του «Το Άπληστον Κέρδος», ένω για το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε με τον Γιώργο Αυγερόπουλο, «Γάζα ερχόμαστε», βραβεύτηκε στο 12ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης.

Πέθανε ο Γιάννης Καρυπίδης

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share