Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Νεκροί σε τροχαίο πατέρας και γιος

Τραγωδία..

28 Αυγούστου 2021 20:57
Λάρισα: Νεκροί σε τροχαίο πατέρας και γιος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο το απόγευμα του Σαββάτου λίγο έξω από την Λάρισα στο δρόμο προς Καρδίτσα.

Πατέρας και γιος επέβαιναν σε μηχανάκι το οποίο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να προσκρούσει σε κολόνα.

Οι δυο επιβαίνοντες ηλικίας 55 και 22 ετών, σύμφωνα με το larissanet.gr μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Ωστόσο, σοβαρό τροχαίο με έναν τραυματισμό σημειώθηκε στην Κρήτη.

Λάρισα: Νεκροί σε τροχαίο πατέρας και γιος

Μύκονος: Σοβαρό τροχαίο με γουρούνα - Μια γυναίκα νεκρή

Η Μύκονος είναι σοκαρισμένη μετά το νέο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης με θύμα μία τουρίστρια. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Κάπαρη. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό δύο γυναίκες επέβαιναν σε «γουρούνα» που εξετράπη από την πορεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Γερμανίδες τουρίστριες που επέβαιναν σε «γουρούνα» την οποία είχαν μισθώσει από εταιρεία ενοικιαζόμενων Ι.Χ. του νησιού. Από λάθος χειρισμό, το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στα βράχια, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο του mykonoslive.tv, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία η οδηγός.

Σοβαρά τραυματισμένη είναι και η συνεπιβάτιδα της άτυχης κοπέλας, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μύκονος: Τουρίστριες καρφώθηκαν σε παρμπρίζ μετά από σύγκρουσηΜύκονος: Τουρίστριες καρφώθηκαν σε παρμπρίζ μετά από σύγκρουση

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στη Μύκονο, στον δρόμο προς τον Πλατύ Γυαλό.

Ειδικότερα, η γουρούνα στην οποία επέβαιναν δύο τουρίστριες, καμία από τις οποίες δεν φορούσε κράνος, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι κοπέλες να πέσουν πάνω στο παρμπρίζ του και να τραυματιστούν, σύμφωνα με το mykonoslive.tv.

μύκονος τουρίστριες

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν περαστικοί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στα τραυματισμένα κορίτσια.

Το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν την οδήγηση της γουρούνας παιχνίδι σε συνδυασμό με τις κακοτεχνίες και την ελλιπή σήμανση στους δρόμους του νησιού έχουν σαν συνέπεια τα τροχαία με γουρούνες να αποτελούν πολύ συχνό φαινόμενο, ενώ πολλές φορές είναι θανατηφόρα.

Μύκονος: Του άρπαξαν από το χέρι ρολόι αξίας 200.000 ευρώ

Μία ασυνήθιστη και θρασύτατη ταυτόχρονα ληστεία σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στη Μύκονο, όταν ληστές επιτέθηκαν σε τουρίστα και του άρπαξαν ρολόι ανεκτίμητης αξίας από το χέρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τουρίστας βγήκε το μεσημέρι από ένα ακριβό εστιατόριο της Μυκόνου. Τότε οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι, τον ακολούθησαν και όταν κατάλαβαν ότι είναι μόνος τους, τότε έβαλαν μπρος το σχέδιό τους.

Ο συνοδηγός κατέβηκε από το μηχανάκι και επιτέθηκε στον τουρίστα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Του άρπαξε το ρολόι από το χέρι, του οποία η αξία φτάνει τις 200.000 ευρώ, και ύστερα ανέβηκε και πάλι στη μηχανή και εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες και έχει μπλοκάρει το αεροδρόμιο και το λιμάνι του νησιού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share