Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη - Τραυματίστηκε μια γυναίκα

Μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο

26 Αυγούστου 2021 14:13
Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη - Τραυματίστηκε μια γυναίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου Μοιρών.

Σύμφωνα με το ekriti μια γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στη θέση του συνοδηγού. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική προκειμένου να ξεκινήσει επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της από το όχημα.

Τελικά η γυναίκα μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ορθοπεδικά τραύματα.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι προκάλεσε το ατύχημα ή αν εμπλέκεται και άλλο όχημα στο συμβάν.

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη -Τραυματίστηκε μια γυναίκα

Τραγωδία στην Ελασσόνα: Νεκρός 64χρονος – Τον καταπλάκωσε εκσκαφέας

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι 64χρονος υπάλληλος του Δασαρχείου Κατερίνης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο έξω από το Λιβάδι Ελασσόνας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στη 1 το μεσημέρι, βαρύ όχημα – εκσκαφέας που ασχολούνταν με τη συντήρηση δρόμων, με οδηγό – χειριστή τον 64χρονο, κινούμενο από το Λιβάδι προς Άγιο Δημήτριο – Κατερίνη, στη γνωστή διασταύρωση «Παλαιοδέρβενο», άγνωστο πώς, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Αποτέλεσμα ήταν να καταπλακώσει τον οδηγό – χειριστή του, που ίσως αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το βαρύ όχημα! Ο 64χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΥ Ελασσόνας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ωστόσο ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 60χρονο άντρα, σημειώθηκε στην Κρήτη.

Θρήνος στη Βάρκιζα: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο

Νεκρός ανασύρθηκε ένας νεαρός από την άσφαλτο ύστερα από τροχαίο με μηχανάκι έξω από το νυχτερινό κέντρο Riba’s στη Βάρκιζα.

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα, στο ρεύμα της παραλιακής προς Λαγονήσι. Το τροχαίο έγινε υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο αναβάτης του δικύκλου δε φορούσε κράνος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν το θανατηφόρο τροχαίο σχετίζεται με κόντρες που γίνονται κάποια βράδια της εβδομάδας στο συγκεκριμένο σημείο της παραλιακής.

Ωστόσο, τροχαίο σημειώθηκε στη Φθιώτιδα καθώς αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη στην παραλία της Αρκίτσας.

Θρήνος στη Βάρκιζα: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο

Τροχαίο: Νεκρός 60χρονος στην Κρήτη

Τροχαίο: Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 60χρονο άντρα, σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας στην Κρήτη. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο δρόμο προς Φαλάσαρνα, με το αγροτικό όχημα του άνδρα να ανατρέπεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και τον άνδρα να εγκλωβίζεται στο όχημά του.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν νεκρός κατά την παραλαβή του από το ΕΚΑΒ. Ωστόσο συναγερμός έχει σημάνει και στην Φθιώτιδα, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη στην παραλία της Αρκίτσας.

Τραγικό τροχαίο στη Θήβα - Τον παρέσυρε και τον άφησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Τη ζωή του έχασε ένα 46χρονος σε τροχαίο τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Θηβών-Θίσβης. Όχημα παρέσυρε τον άνδρα που κινούνταν πεζός και τον άφησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Ο άτυχος άνδρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Θήβα: Βιασμός 65χρονης από Πακιστανό

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα νεαρής ηλικίας έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, στην εθνική οδό Καβάλας-Δράμας, λίγο πριν από την τοπική κοινότητα Κρηνίδων, της δημοτικής ενότητας Φιλίππων, του Δήμου Καβάλας.

Θρίλερ εξελίχθηκε στην ίδια περιοχή, όταν βρέθηκε το πτώμα του 22χρονου αγνοούμενου.

Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο συνοδηγός τραυματίστηκε βαριά, ενώ τα υπόλοιπα τρία άτομα φέρουν ελαφρά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο πυροσβεστικά οχήματα (το ένα γερανοφόρο), προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να κάνει προσπέραση και για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε πάνω στα μεταλλικά κιγκλιδώματα της γέφυρας και στη συνέχεια έπεσε μέσα στο αρδευτικό κανάλι.

Το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share