Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κι όμως είναι αλήθεια: Ο Λιγνάδης φτιάχνει θεατρική ομάδα στις φυλακές με τον Φιλιππίδη και τον προπονητή ιστιοπλοΐας!

Άχαστη τριάδα!

20 Αυγούστου 2021 12:45
Κι όμως είναι αλήθεια: Ο Λιγνάδης φτιάχνει θεατρική ομάδα στις φυλακές με τον Φιλιππίδη και τον προπονητή ιστιοπλοΐας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού ο Δημήτρης Λιγνάδης προχωρά στη δημιουργία θεατρικής ομάδας στις φυλακές Τρίπολης.

Μάλιστα, οι ίδιες «πηγές» στο protothema.gr αναφέρουν ότι έχει προτείνει και στον συγκρατούμενο και συνάδελφο του Πέτρο Φιλιππίδη να συμμετάσχει στο εγχείρημα, όμως μέχρι στιγμής ο πρόσφατα προφυλακισμένος ηθοποιός δεν έχει ανταποκριθεί. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να πειστεί καθώς οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με τον αριθμό 3 τους χωρίζει ένα κρεββάτι και περνούν πολλές ώρες μαζί, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε πως σύντομα θα μπορούσε να γίνει... προσθήκη ακόμη ενός ηθοποιού στο ρόστερ.

Η θεατρική ομάδα που έστησε ο Λιγνάδης αποτελείται από δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής ιστιοπλοΐας Τριαντάφυλλος Αποστόλου που κατηγορείται για τον βιασμό της τότε 11χρονης πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

Μια ανατριχιαστική υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου. Ο Αποστόλου, λένε οι πληροφορίες, ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε, εργάζεται παράλληλα και στα μαγειρεία της Τρίπολης και προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Είναι η πρώτη φορά που στήνεται θεατρική ομάδα στις φυλακές Τρίπολής. Αν και στα περισσότερα σωφρονιστικά καταστήματα υπάρχουν ήδη εντούτοις στη συγκεκριμένη φυλακή δεν είχε δημιουργηθεί με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να ανταποκριθούν με ενθουσιασμό στην κίνηση Λιγνάδη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η θεατρική παράσταση που θα ανέβει έχει επίκαιρο χαρακτήρα καθώς γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Η άγνωστη κόντρα των ηθοποιών

Μια «κόντρα» μοιάζει να υποβόσκει ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον πρώτο να έρχεται να βρει το συνάδελφό του στην φυλακή ως προφυλακιστέος, αλλά χωρίς να φαίνεται να έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο ηθοποιός είναι στον ίδιο θάλαμο μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, που είναι προφυλακισμένος από τον Φεβρουάριο.

Οι δύο άνδρες δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν παρά το γεγονός ότι είχαν μία μεγάλη πορεία στο θέατρο.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα στήσει θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές. Θεατές θα είναι συγγενείς των φυλακισμένων αλλά και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτρης Λιγνάδης επρόκειτο να προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πέτρο Φιλιππίδη. Άλλωστε πρόκειται για κωμωδία, που είναι το είδος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως φαίνεται όμως ούτε αυτή η συνεργασία θα γίνει πραγματικότητα αφού ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε. Την ίδια ώρα οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν ο ηθοποιός να βγει από τη φυλακή μέχρι τη δίκη του. Πάντως ο ίδιος φέρεται να ζήτησε εφόσον παραμείνει προφυλακιστέος να συνεχίσει να βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης καθώς έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share