Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Την κρατούσε αιχμάλωτη για μήνες, την χτυπούσε και την εξωθούσε στην πορνεία

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η γυναίκα

19 Αυγούστου 2021 16:08
Πάτρα: Την κρατούσε αιχμάλωτη για μήνες, την χτυπούσε και την εξωθούσε στην πορνεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας συντρόφου του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο συλληφθείς την κρατούσε παράνομα επί πέντε μήνες σε σπίτι στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021 την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο δράστης με χρήση βίας και απειλών για την ζωή της παθούσας, την εκβίαζε, με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση της.

Μάλιστα, πριν από μια εβδομάδα αποπειράθηκε να την βιάσει, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συμμετείχαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Ωστόσο χθες συνελήφθη και ένας 14χρονος για τις φωτιές σε Μαλεσίνα και Θεολόγο.

Πάτρα: Την κρατούσε αιχμάλωτη για μήνες, την χτυπούσε και την εξωθούσε στην πορνεία

Κρήτη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για βιασμό τουριστριών

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στην Χερσόνησο της Κρήτης, με δύο γυναίκες να τους καταγγέλλουν για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν δυο νεαρές κοπέλες 19 και 22 χρόνων από την Ολλανδία, το νύχτα της Κυριακής γνώρισαν σε μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου δυο νεαρούς άνδρες Γερμανούς, 21 και 23 χρόνων.

Αφού διασκέδασαν, όπως αναφέρει το Flashnews.gr, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο δωμάτιο των ανδρών. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία των νεαρών γυναικών ο 23χρονος βίασε τη 19χρονη κοπέλα ενώ ο 21χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 22χρονη.

Βιασμός τουρίστριας Χερσόνησος

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι δυο φίλοι τους οι οποίοι ωστόσο δε συμμετείχαν στον βιασμό, με ένα ακόμη φρικιαστικό σκηνικό να επικρατεί προ ημερών. Και οι τέσσερις νεαροί, μετά την καταγγελία των δυο γυναικών συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share