Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Φρίκη: Βίασαν ομαδικά 9χρονη και την έκαψαν - Έσωσαν μόνο τα πόδια της

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!

5 Αυγούστου 2021 17:18
Φρίκη: Βίασαν ομαδικά 9χρονη και την έκαψαν - Έσωσαν μόνο τα πόδια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την οργή, αλλά και διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα προκάλεσε ένα ακόμη ειδεχθές έγκλημα στην Ινδία, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Μια εννιάχρονη, την οποία είχε στείλει η μητέρα της να φέρει νερό, βιάστηκε ομαδικά και στη συνέχεια δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής (01/08) στο Νέο Δελχί.

Οι δράστες επιχείρησαν μάλιστα να κάψουν το άψυχο σώμα της, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, γιγαντώνοντας την αίσθηση της φρίκης.

βιασμός 9χρονη

Ανάμεσα στους δράστες και ένας ιερέας

Η ανήλικη εντοπίστηκε με ματωμένη μύτη, μελανιασμένα χέρια και χείλη, φορώντας βρεγμένα ρούχα, σε ένα κρεματόριο, από τη μητέρα της που την έψαχνε απεγνωσμένη.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται για το ειδεχθές έγκλημα, ανάμεσά τους και ένας ινδουιστής ιερέας, έκλεισαν τις πόρτες και δεν της επέτρεψαν να την πάρει.

Της είπαν επίσης να μην καλέσει την αστυνομία, ισχυριζόμενοι ότι οι αστυνομικοί θα κλέψουν τα όργανά της και θα τα πουλήσουν.

Αντιθέτως αποφάσισαν να αποτέφρωσαν βίαια το πτώμα της.

Έσωσαν μόνο τα πόδια της

Ο πατέρας της 9χρονης, μαζί με 150 χωρικούς, έσβησαν τη φωτιά, ωστόσο κατάφεραν να σώσουν μόνο τα πόδια της.

Κάτι που σημαίνει ότι η αστυνομία ενδέχεται να μην μπορέσει ποτέ να αποδείξει αν η ανήλικη, η οποία βοηθούσε την οικογένειά της ζητιανεύοντας έξω από έναν ναό, βιάστηκε…

Το νέο αποτρόπαιο έγκλημα με μια ανήλικη να πέφτει θύμα των διεστραμμένων σεξουαλικών ορέξεων ομάδας ανδρών, πυροδότησε εκ νέου το μένος στη χώρα.

Διαδηλωτές έκαψαν ομοιώματα του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, αλλά και του πρωθυπουργού του Δελχί, Αρβίντ Κετζριβάλ, έξω από το αποτεφρωτήριο Nangal, κατηγορώντας τους ότι δεν καταδίκασαν τον φερόμενο βιασμό.

Παράλληλα, απαίτησαν την απονομή Δικαιοσύνης και την παραδειγματική τιμωρία, ακόμα και τη θανατική ποινή, των ανθρωπόμορφων τεράτων που αφού ικανοποίησαν τις ορέξεις τους στο ανυπεράσπιστο κορίτσι, στη συνέχεια του έκοψαν το νήμα της ζωής του και το έκαψαν.

Η φερόμενη σεξουαλική επίθεση της περασμένης Κυριακής είναι μόλις η τελευταία που αναφέρθηκε στην Ινδία, όπου μια γυναίκα ή κορίτσι βιάζεται κάθε 15 λεπτά, σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά στοιχεία. Ο πραγματικός ωστόσο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς τα περισσότερα τέτοιου είδους σεξουαλικά εγκλήματα δεν καταγγέλλονται ποτέ υπό τον φόβο του στιγματισμού.

Οι 200 εκατομμύρια Dalit (χαμηλή κάστας της Ινδίας), πέφτουν συνεχώς θύματα σεξουαλικών επιθέσεων, ενώ σύμφωνα με τους ακτιβιστές, αυτές έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατά μέσο όρο σχεδόν 90 βιασμοί την ημέρα αναφέρθηκαν στην Ινδία πέρυσι, βάσει των στοιχείων του National Crime Records Bureau.

11χρονη έμεινε έγκυος μετά από πολλούς βιασμούς του φύλακα ασφαλείας του σχολείου της

Μια άριστη μαθήτρια από την Κίνα βιάστηκε πολλές φορές από τον φύλακα του σχολείου της μέσα σε διάστημα 2 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 11χρονη κοπέλα ονομάζεται Λέλε και ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος όταν μαθεύτηκε η ιστορία της. Ο ύποπτος είναι ένας άντρας που διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του και έχει δική του οικογένεια.

Ο άντρας συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας. Σύμφωνα με το δίκτυο k618.cn, η οικογένεια της Λέλε δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι την στιγμή που οι κοπέλα έκανε κάποιες ιατρικές εξετάσεις και αποκαλύφθηκε ότι είναι 5 μηνών έγκυος. Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε 7 μηνών έγκυος, όμως το πιο τραγικό από όλα όμως είναι το τι βρήκε η Αστυνομία όταν μπήκε στο σπίτι της!

Ένα μέλος της οικογένειάς της αποκάλυψε ότι η 11χρονη ήταν 9 ετών όταν βιάστηκε για πρώτη φορά. Το ίδιο μέλος της οικογένειας υποστηρίζει ότι η κοπέλα έπαιζε στην αυλή στην σχολείου, όταν την έσυρε ο φύλακας σχολείου πίσω από μια σκάλα και την βίασε. Το πιστοποιητικό γέννησης αναφέρει ότι η Λέλε γεννήθηκε το 2006 και δεν είναι καν 12 ετών. Η Λέλε ήταν άριστη μαθήτρια, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια είχε γίνει πολύ ήσυχη.

11χρονη έμεινε έγκυος μετά από πολλούς βιασμούς του φύλακα ασφαλείας του σχολείου της

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ο ύποπτος ονομάζεται Λιού Μπαομίνγκ και ζει στην ίδια πόλη με την κοπέλα. Ο ίδιος παραδέχτηκε τον βιασμό της 11χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο τον Ιούλιο του 2017. Ωστόσο, δεν αναφέρεται αν ήταν η μοναδική φορά που την βίασε ή υπήρξαν και άλλες.

Η ιστοσελίδα The Paper υποστηρίζει ότι η κοπέλα είναι επιβεβαιωμένα έγκυος μετά από ένα υπερηχογράφημα που έκανε τις προηγούμενες μέρες και έδειξε ότι βρίσκεται στην 21η εβδομάδα κύησης. Επίσης, η οικογένειά της έχει πάρει την απόφαση η κόρη τους να κάνει έκτρωση.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share