Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 70χρονη

Η άτυχη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματός της

16 Αυγούστου 2021 15:42
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 70χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στην Χανιά: Τραγικό τέλος βρήκε μια 70χρονη γυναίκα, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) στην περιοχή του χωριού Φουρνές των Χανίων όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και προσέκρουσε σε τοίχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 12.30 ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ. Διασώστες έσπευσαν στο σημείο αλλά η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Η σορός της διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ωστόσο αυτός είναι ο εθελοντής που έχασε την ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία!

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 70χρονη

Εύβοια: Νεκρή από τη θάλασσα ανασύρθηκε γυναίκα στο Αλιβέρι

Νεκρή ανασύρθηκε από την θάλασσα μια 65χρονη γυναίκα στους Αγίους Αποστόλους Αλιβερίου, στην Εύβοια. Η άτυχη γυναίκα, που παραθέριζε στην περιοχή, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το eviathema.gr, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/8) και η 65χρονη βρέθηκε στην θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο βρέθηκε κάποιος γιατρός, ο οποίος με την συμβολή ντόπιων προσπάθησαν να την επαναφέρουν έως ότου σπεύσει ασθενοφόρο στο σημείο. Άμεσα η 65χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Κέρκυρα: Νεκρή 52χρονη που έκανε κατάδυση

Νεκρή ανασύρθηκε, από την θαλάσσια περιοχή «Σκελούδι» Παλαιοκαστρίτσας, 52χρονη αλλοδαπή. Η αλλοδαπή φέρεται πως έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια οργανωμένης κατάδυσης. Παρότι ανασύρθηκε άμεσα στο επαγγελματικό σκάφος αυτοδυτών και της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Κέρκυρα: Νεκρή 52χρονη που έκανε κατάδυση

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share