Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκρηξη σε μηχάνημα ΑΤΜ στην Κέρκυρα – Προκλήθηκε φωτιά

Δεν μπόρεσαν να αφαιρέσουν χρήματα

16 Αυγούστου 2021 14:00
Έκρηξη σε μηχάνημα ΑΤΜ στην Κέρκυρα – Προκλήθηκε φωτιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκρηξη σε μηχάνημα ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ σημειώθηκε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου σε περιοχή της Λευκίμμης, στη νότια Κέρκυρα, πάνω στην εθνική οδό. Το μηχάνημα βρισκόταν στην είσοδο μεγάλου σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται εκτός κατοικημένης περιοχής.

Από την έκρηξη σημειώθηκε φωτιά μικρής έκτασης που κατέσβησε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις από τη συλλογή στοιχείων της έκρηξης, οι δράστες -που μέχρι αυτή την ώρα διαφεύγουν- δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματικό ποσό που βρισκόταν μέσα στο μηχάνημα, καθώς όπως φαίνεται δεν κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σημείο όπου αποθηκεύονται τα χρήματα του μηχανήματος ανάληψης. Μεγάλη προσοχή και στο νέο κόλπο που χρησιμοποιούν οι απατεώνες στα ΑΤΜ.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Έκρηξη σε μηχάνημα ΑΤΜ στην Κέρκυρα

Θρίλερ σε ΑΤΜ: Πήγε να κατεβάσει χρήματα - Πριν πατήσει το κουμπί όμως πάγωσε με αυτό που αντίκρισε! (Video)

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Ινδία! Εικόνες που κόβουν την ανάσα σε μηχάνημα ΑΤΜ της Ινδίας, καθώς μέσα στο μηχάνημα κατάφερε να μπει ένα τεράστιο φίδι! Ίσως να είναι ένα από τα πιο απίθανα πράγματα που περιμένει κανείς να του συμβεί όταν κάνει συναλλαγή σε ΑΤΜ.

Όχι όμως αν είναι στην Ινδία, καθώς εκεί, απ’ ό,τι φαίνεται, μια είσοδος φιδιού σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, δεν είναι και ό,τι πιο παράλογο! Μάλιστα ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και πιο παλιά στην ίδια περιοχή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share