Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λαμία – Σοκάρει 19χρονη για τον βιαστή της: «Φώναξε όσο θες, εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις»

Συγκλονίζει η περιγραφή της κοπέλας

12 Αυγούστου 2021 15:18
Λαμία – Σοκάρει 19χρονη για τον βιαστή της: «Φώναξε όσο θες, εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της 19χρονης κοπέλας από τη Λαμία που υπέστη βιασμό από έναν 53χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, η 19χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 53χρονου, αφού – όπως περιγράφει η ίδια – ο κατηγορούμενος τής έβαλε μαχαίρι στον λαιμό και τη χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντάς της πως αν τον υπακούσει, δεν θα πάθει τίποτα…

Λαμία βιασμός

«Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας… Εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες…», φέρεται ότι της έλεγε ο συλληφθείς, όσο είχε το μαχαίρι στον λαιμό της 19χρονης.

Ο καταγγελλόμενος βιασμός φέρεται να έγινε το βράδυ της Τρίτης, 10/8 μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 53χρονος

Ο 53χρονος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης και ότι κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της.

Ο κατηγορούμενος, μετά την προθεσμία που πήρε, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (13.08.2021) στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Αμφιλοχία: 22χρονη κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από 70χρονο

Νεαρή στην Αμφιλοχία καταγγέλλει πως 70χρονος ασέλγησε εις βάρος της. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σεξουαλική κακοποίηση από 70χρονο άνδρα που γνώριζε κατήγγειλε μία 22χρονη στην Αιτωλοακαρνανία.
Ειδικότερα, η νεαρή από την Αμφιλοχία την περασμένη Δευτέρα μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 70χρονο συγχωριανό της, ο οποίος βρισκόταν στο χωριό για διακοπές, όπως γράφει το agrinionews.gr.

Το συμβάν, σύμφωνα με την ίδια, σημειώθηκε λίγες μέρες πριν μεταβεί στην αστυνομία.

αμφιλοχία βιασμός

Ο 70χρονος φαίνεται πως την κάλεσε σπίτι του και ασέλγησε εις βάρος της. Η 22χρονη, πριν ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη ο άνδρας, κατάφερε να ξεφύγει, όπως η ίδια αναφέρει.

Μία μέρα πριν την κακοποίηση η 22χρονη είπε στις Αρχές ότι είχαν πάει μαζί στην Άρτα και ο ηλικιωμένος της είχε αγοράσει δώρα.

Η νεαρή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και βρέθηκαν στοιχεία (εκδορές κ.ά.) που ταιριάζουν με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Εις βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα, όπου απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share