Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Θύμα βιασμού μια 26χρονη που έκανε διακοπές – Συνελήφθη ο δράστης

Εξετάστηκε από ιατροδικαστή

23 Ιουλίου 2021 16:29
Κρήτη: Θύμα βιασμού μια 26χρονη που έκανε διακοπές – Συνελήφθη ο δράστης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μία 26χρονη που έκανε διακοπές στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ. Η νεαρή γυναίκα έπινε το ποτό της σε μπαρ της Χερσονήσου και γνώρισε έναν 21χρονο με τον οποίο έκαναν παρέα. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει, την πήρε μαζί του και πήγαν σε ερημικό μέρος όπου τη βίασε.

Μετά το αρχικό σοκ, η 26χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε το γεγονός ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες. Ο 21χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη
από τις αρχές.

Κρήτη: Θύμα βιασμού μια 26χρονη που έκανε διακοπές – Συνελήφθη ο δράστης

Βιασμός 10χρονης: Συγκλονίζει ο πατέρας του κοριτσιού - «Άρχισε να μου μιλάει όταν…»

Συγκλονίζει ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας, που βιάστηκε στα 10 της χρόνιας από τον 74χρονο σήμερα παράγοντα της κολύμβησης, με τις περιγραφές του να «παγώνουν» το πανελλήνιο.

Η 18χρονη σήμερα κόρη του, αποφάσισε να μιλήσει για όσα έκρυβε από τα 10 της χρόνια μετά το ξέσπασμα της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Μου είπε ότι την είχε πειράξει μερικές φορές στο σπίτι του. Δεν θυμόταν πόσες, αλλά δεν ήταν μόνο μία. Την ρώτησα “πάνω από δέκα;”. Μου απάντησε πως ήταν μερικές φορές και μετά από δυο χρόνια, όταν ήταν 12, έγινε πάλι μία ή δύο φορές. Σταμάτησα να ρωτάω και πήγαμε κατευθείαν στην αστυνομία» τόνισε ο πατέρας της πρώην αθλήτριας, προσθέτοντας: «Η μικρή αποφάσισε να ανοίξει τα εσώψυχά της πριν από λίγες μέρες στη μητέρα της. Αμέσως μετά ενημερώθηκε ο πατέρας της, που όπως μας λέει έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του…».

«Η κόρη μου μίλησε στη μητέρα της μόλις είδε στις ειδήσεις την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Διαβάζανε εκείνη την ώρα, ξέσπασε σε κλάματα και της περιέγραψε τελικά τι είχε συμβεί και στην ίδια. Με πήρε η μαμά της τηλέφωνο και πήγα κατευθείαν από το σπίτι να μάθω τι έγινε. Όταν άρχισε να μου εξηγεί η γυναίκα μου, θόλωσα από τα νεύρα μου. Δεν μπορούσα να ακούσω λεπτομέρειες» συμπλήρωσε.

Βιασμός 10χρονης: Αυτό ήταν το σχέδιο του παράγοντα

Η γνωριμία με τον άνθρωπο που έμελλε να γίνει ο βιαστής του παιδιού του, έγινε πριν από 12 χρόνια. Τότε τίποτα δεν μπορούσε να υποψιάσει τους γονείς. Ο άνθρωπος που είχαν απέναντί τους, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ιδιαίτερα ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει…

«Όταν πρωτογνωρίσαμε τον κατηγορούμενο, το 2009, η κόρη μου ήταν έξι ετών. Εκείνος τότε ήταν μέλος στο κολυμβητήριο, όπως μας είπε. Τον ξέρανε όλοι, περνούσε πολλές ώρες εκεί, είχε και χρονόμετρο. Δεν ξέρω τον ρόλο του ακριβώς, αλλά μας έλεγε πως όταν πάνε να ψηφίσουν, πήγαινε και εκείνος. Του μιλούσαν όλοι, όλο ρώταγε για τους χρόνους, τον προπονητή, πώς πάει η ομάδα, τα επόμενα βήματα…».

Ο 74χρονος που δήλωνε παράγοντας της κολύμβησης, που αμέσως μετά τη σύλληψή του για βιασμούς δύο αθλητριών είπε ότι προσπαθούσε να βοθήσει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, τότε, είχε φροντίσει να μην βάλει το μυαλό κανενός να κάνει περίεργες σκέψεις…

«Μιλούσε με όλους τους γονείς, ήταν πολύ κοινωνικός. Αυτός ήταν που μας πρότεινε να αρχίσει η μικρή κολύμβηση. Το συζητήσαμε ως οικογένεια και το αποφασίσαμε. Μας πρότεινε μάλιστα, να την πηγαινοφέρνει εκείνος, αν εμείς δεν μπορούσαμε, γιατί ήταν συνταξιούχος και είχε χρόνο. Από τότε, όταν δεν μπορούσα εγώ λόγω δουλειάς, την πήγαινε πράγματι εκείνος, πολλές φορές και με άλλα κορίτσια. Πολλές φορές η κόρη μου πήγαινε και στο σπίτι του για να την βοηθήσει με τα μαθήματα, αλλά ξέραμε ότι ήταν και η γυναίκα του εκεί. Δεν είχα φόβο, γιατί ήξερα ότι μεγάλωσε και δύο κορίτσια από τον δεύτερο γάμο του. Πού να φανταστώ τι θα γινόταν» υπογραμμίζει ο πατέρας της πρώην αθλήτριας.

Ο εφιάλτης της μικρής έχει αρχίσει και όπως τα περισσότερα θύματα, ανάλογων φρικτών καταστάσεων, κρατάει το στόμα της κλειστό για χρόνια. Βρίσκει δικαιολογίες τόσο για να αποφεύγει συζητήσεις για τα προσωπικά της όσο και για να αποφύγει την επαφή με τον δυνάστη της.

«Τα τελευταία χρόνια δεν ήθελε να πάει καθόλου. Προτιμούσε να πηγαίνει με το λεωφορείο στο κολυμβητήριο. Την ρώτησα: “τι γίνεται; Γιατί δεν πας μαζί του πια; Μήπως σε πείραξε; Έγινε κάτι;”. Μου είπε “Όχι, καθόλου. Αν ήταν θα σου το έλεγα”. Είπε κιόλας ότι πλέον έχει μεγαλώσει και προτιμά να πηγαίνει μόνη της κι έτσι το άφησα το θέμα. Εγώ φταίω… Θα έπρεπε να προσέχω πιο πολύ. Αλλά τι να προσέχω;» τονίζει μιλώντας στο Live News.

Εκτός από την κόρη του, ανάλογη καταγγελία για τον 74χρονο έκανε και μία συνομήλικη φίλη της, που πήγαινε στο ίδιο κολυμβητήριο. Και οι δύο είπαν στους αστυνομικούς ότι όλα αυτά τα χρόνια φοβόντουσαν να μιλήσουν.

Όπως είπε προκλητικά μετά τη σύλληψή του, το περασμένο Σάββατο, δεν πιστεύει ότι έκανε κάτι κακό.

«Εκείνον δεν τον έχω δει ούτε τυχαία από τότε που το έμαθα. Τη σύζυγό του την είδα μια φορά όταν έφερνα την κόρη μου σπίτι. Ήταν έξω και πότιζε τα λουλούδια. Χαιρετηθήκαμε κανονικά, γιατί μου είχαν πει από την Αστυνομία να μη δώσω την εντύπωση πως γνωρίζω, μέχρι να συλληφθεί ο άντρας της» ανέφερε ο πατέρας της 18χρονης σήμερα κοπέλας, ο οποίος πλέον περιμένει την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που κατέστρεψε το παιδί του.

Του ανθρώπου που στέρησε την ξεγνοιασιά των παιδικών της χρόνων. Όποια όμως και αν είναι η ποινή, οι ενοχές που αισθάνεται ο ίδιος και οι εφιάλτες που στοιχειώνουν το παιδί του, μοιάζουν με έναν Γολγοθά που φαντάζει ατελείωτος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share