Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Καβάλα: Βρέθηκε το πτώμα του 22χρονου αγνοούμενου στον Νέστο

Σοκ στην περιοχή!

11 Αυγούστου 2021 12:09
Θρίλερ στην Καβάλα: Βρέθηκε το πτώμα του 22χρονου αγνοούμενου στον Νέστο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θρίλερ επικράτησε στην Καβάλα, καθώς βρέθηκε στον ποταμό Νέστο η σορός του 22χρονου αγνοούμενου, που είχε εξαφανιστεί μετά από βουτιά.

Ο άτυχος νέος αγνοούνταν από τις 4 Αυγούστου και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σήμερα (11/8) λίγο μετά τις 9 το πρωί στον ποταμό Νέστο, στην περιοχή Τοξότες, σύμφωνα με την Αστυνομία, με μια αντίστοιχη τραγωδία να σοκάρει προ ημερών.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, όπου έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να περισυλλέξουν το άψυχο κορμί του άτυχου νέου, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Νέστου, ενώ κολυμπούσε με φίλους του.

Η τραγωδία με το ζευγάρι που πέθανε... από θερμοπληξία

Δραματική ήταν, τελικά, η κατάσταση στην Καλλιθέα, όπου βρέθηκε νεκρό σε προχωρημένη σήψη ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες.

Το άτυχο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στην οδό Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα, όταν οι γείτονες επικοινώνησαν με την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το διαμέρισμά τους.

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σπίτι, από την πρώτη εξέταση που έκανε στις δυο σορούς (οι οποίες ήταν σε προχωρημένη σήψη) κρίνει πως το πιθανότερο είναι να μην πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά για θάνατο εξαιτίας θερμοπληξίας από τη ζέστη. Εξάλλου, στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Την περασμένη εβδομάδα η χώρα έζησε κύμα καύσωνα και στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλλιθέα δεν υπήρχε ούτε air condition ούτε ανεμιστήρας. Οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής δείχνει ανθρώπους που ήθελαν βοήθεια, ανέφεραν άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο, κάνοντας λόγο για διαμέρισμα «υγειονομική βόμβα».

Περισσότερο φως στα αίτια θανάτου των δυο συζύγων θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει αύριο.

Από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι ο άνδρας έπασχε από χρόνιο υποσιτισμό, με τα χέρια και τα πόδια του να είναι σκελετωμένα. Εκείνος βρέθηκε πεσμένος κοντά στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού και η γυναίκα κάτω από μια καρέκλα.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο άνδρας πέθανε μια μέρα πριν από τη γυναίκα του, περίπου πριν από μια εβδομάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share