Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Ξάνθη: Εξαφανίστηκε 21χρονος μετά από βουτιά στον ποταμό Νέστο

Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του

5 Αυγούστου 2021 12:44
Συναγερμός στην Ξάνθη: Εξαφανίστηκε 21χρονος μετά από βουτιά στον ποταμό Νέστο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ξάνθη από την Τετάρτη καθώς ένας 21χρονος εξαφανίστηκε όταν βούτηξε στα ορμητικά νερά του ποταμού Νέστου και έκτοτε αγνοείται. Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πήγε με δύο φίλους του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αδέσμευτη» στον ποταμό Νέστο για να κολυμπήσουν στα δροσερά νερά, αλλά μετά από μια βουτιά που έκανε από ένα βράχο στα ορμητικά νερά είχε ως αποτέλεσμα να «χαθεί» από το οπτικό πεδίο των φίλων του που μετά από λίγη ώρα φώναξαν βοήθεια.

Η κινητοποίηση ήταν τάχιστη και πολύ μεγάλη με ανθρώπους της ΕΜΑΚ Ξάνθης και Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων της riveland να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του. Το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Θησαυρού, απελευθερώνει, ιδίως τις τελευταίες μέρες, τεράστιες ποσότητες νερών από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη των υδάτων να είναι υψηλή, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το κολύμπι στην περιοχή, ακόμη και για τους δεινούς κολυμβητές και γνώστες του ποταμού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ποταμός, μάλιστα, «υπερχείλισε», για αυτό και η εταιρεία Riverland είχε σταματήσει τις δραστηριότητές της. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, με μεγάλη κινητοποίηση. Ωστόσο νεκρός βρέθηκε πρόσφατα ο Χρήστος Παπανικολάου!

Συναγερμός στην Ξάνθη

Συναγερμός στο Αιγάλεω: Εξαφανίστηκε 31χρονος

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές μετά την εξαφάνιση του 31χρονου Κωνσταντίνου Χαραλαμπόπουλου. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αιγάλεω στις 31/7/2021, βραδινές ώρες. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χαραλαμπόπουλος Κωνσταντίνος έχει ύψος 1,70, είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp.

 Συναγερμός στο Αιγάλεω: Εξαφανίστηκε 31χρονος

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share