Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός 26χρονος στην Χαλκιδική από χτύπημα προπέλας

Θρήνος!

9 Αυγούστου 2021 20:19
Νεκρός 26χρονος στην Χαλκιδική από χτύπημα προπέλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος από χτύπημα προπέλας στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Διάπορος, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο νεαρός και η παρέα του νοίκιασαν σκάφος από την περιοχή της Βουρβουρούς, με μηχανή 30 ίππων για να περιηγηθούν στα νησιά της περιοχής.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ η παρέα βρισκόταν στην περιοχή Μυρσίνη του Διάπορου, περίπου στις 14.15, ο άτυχος 26χρονος που βρισκόταν στο νερό, χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από την προπέλα του σκάφους.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στην ξηρά με ιδιωτικό σκάφος, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού. Ωστόσο νεκρός εντοπίστηκε σήμερα και ένας 33χρονος άνδρας στη Ζάκυνθο.

Νεκρός 26χρονος στην Χαλκιδική από χτύπημα προπέλας

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος της δημοσιογραφίας από τον θάνατο του Βασίλη Μπουζιώτη. Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο νοσοκομείο και ενώ η κατάστασή του έδειχνε να βελτιώνεται, τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε. Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη φίλη και συνάδελφό του, Γωγώ Αυγερινοπούλου, η οποία τον αποχαιρέτησε μέσα από ένα story στο Instagram.

«Γιατί; Καλό σου ταξίδι Βασίλη μου» έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας μια φωτογραφία του.

Πέθανε Βασίλης Μπουζιώτης

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Μπουζιώτη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Τον κέρδισε τελικά η δημοσιογραφία την οποία υπηρέτησε από το 1988. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία επτά χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη Real News και είχε και την στήλη «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr ενώ από το 1995 έκανε κριτική θεάτρου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share