Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Τη σκότωσε πισώπλατα επειδή τον απέρριψε!

Πόσες ακόμη...

9 Αυγούστου 2021 08:45
Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Τη σκότωσε πισώπλατα επειδή τον απέρριψε!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, καθώς άνδρας πυροβόλησε γυναίκα στην παραλία, με τη 47χρονη να βρίσκει τραγικό χαμό, μόνο και μόνο επειδή... τον απέρριψε.

Ο δράστης αποπειράθηκε στη συνέχεια να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 49χρονος σκότωσε τη γυναίκα επειδή δεν δέχθηκε την απόρριψη της καθώς, εκείνη ήθελε να τελειώσει τη σχέση της μαζί του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/8) μπροστά σε τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Θάνατος γυναίκας στο Ρέθυμνο

Το χρονικό του φονικού

Ο δράστης μπήκε με κυνηγετική καραμπίνα στο μαγαζί της γυναίκας και την πυροβόλησε δύο φορές τη στιγμή που εκείνη εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι τουριστών, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Ο δράστης βγήκε από το μαγαζί και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών και το θύμα μητέρα δύο παιδιών και διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, για την οποία είχε πληροφορηθεί η σύζυγος του δράστη πέρυσι. Η σχέση τους διεκόπη αλλά το θύμα είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως δεχόταν απειλές από τον δράστη.

Στο σημείο της δολοφονίας έφτασε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή.

Το απίστευτο περιστατικό που «πάγωσε» την περιοχή

23χρονος θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του πίνοντας ποντικοφάρμακο και οι γιατροί δίνουν μάχη στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ο νεαρός κλείστηκε στο δωμάτιό του και κατανάλωσε το δηλητήριο, αλλά ευτυχώς εντοπίστηκε εγκαίρως από τους οικείους του, οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (17/5).

Σύμφωνα με το cretapost, οι γιατροί προχώρησαν σε πλύση στομάχου και τώρα ο νεαρός νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 23χρονο σε αυτή του την πράξη παραμένουν άγνωστοι και ερευνώνται από την αστυνομία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share