Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Άνδρας πυροβόλησε γυναίκα στην παραλία

Αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη

8 Αυγούστου 2021 20:10
Ρέθυμνο: Άνδρας πυροβόλησε γυναίκα στην παραλία

Κρήτη: Ένας άνδρας πυροβόλησε μια γυναίκα στην περιοχή της παραλίας του Πανόρμου στο Ρέθυμνο και την άφησε αιμόφυρτη όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flashnews.gr. Στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό επεισόδιο.

Ρέθυμνο πυροβόλησε γυναίκα παραλία

Κρήτη: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Τρομερό σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθη στο Ηράκλειο Κρήτης όταν ο 39χρονος σύζυγος ξυλοκόπησε την 33χρονη γυναίκα του.

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ η 33χρονη στο Ηράκλειο, την οποία ξυλοκόπησε ο σύζυγός της και μάλιστα μπροστά στο παιδί τους!

Ο «μάγκας» σύζυγος συνελήφθη όταν περίοικος που άκουσε τις φωνές, ειδοποίησε την Αστυνομία, θέλοντας να βοηθήσει την γυναίκα.

Κρήτη ξυλοδαρμός συζύγου

Ο 39χρονος παρέμεινε κρατούμενος ωστόσο λόγω αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάζει την 33χρονη σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Το Αυτόφωρο αναβλήθηκε για τις 10 Αυγούστου. Ο 39χρονος κατηγορείται για: σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου, για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου ενώπιον ανήλικου τέκνου, για απειλή, ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη κατακράτηση κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

«Δεν είσαι μόνη»: Γραμμή βοήθειας 15900 για τη βία κατά των γυναικών

Τις δράσεις του για την αντιμετώπιση της έμφυλης και ενοδοοικογενειακής βίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «τα περιστατικά έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας δεν γεννούν μόνο αποτροπιασμό, αλλά καταδεικνύουν και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως παρά τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει σε επίπεδο πολιτείας και κοινωνίας, χρειάζεται ακόμη χρόνος έως ότου τα φαινόμενα αυτά, όπως και η κουλτούρα ανοχής τους, να εκριζωθούν οριστικά».

Η ΓΓΔΟΠΙΦ ως αρμόδιος κρατικός φορέας για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών έχει ως στόχο να σπάσει έμφυλα στερεότυπα και συμπεριφορές και να δημιουργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας και προστασίας, τονίζοντας πως κανένα κορίτσι και καμία γυναίκα που θέλει να καταγγείλει περιστατικό βίας ή παρενόχλησης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ.39χρονος πατέρας στο Βόλο χτύπησε την κόρη του

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share