Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: Εξέδιδαν την 19χρονη απ' όταν ήταν ανήλικη για 70 ευρώ! Σοκάρει η ομολογία του πατέρα της - Η «αμαρτωλή» ατζέντα και το θρίλερ της νεαρής κοπέλας

«Κολαστήριο το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη: «Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού μπορεί να είχε επαφή με βιασμούς!»

17 Ιουλίου 2021 09:18
Ηλιούπολη: Εξέδιδαν την 19χρονη απ' όταν ήταν ανήλικη για 70 ευρώ! Σοκάρει η ομολογία του πατέρα της - Η «αμαρτωλή» ατζέντα και το θρίλερ της νεαρής κοπέλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις φρίκης στην Ηλιούπολη: Τις υποψίες που είχε για την κόρη του και τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Ντ. Β, που κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, περίγραψε στις Αρχές ο πατέρας της 19χρονης, που βίωσε εφιαλτικές στιγμές στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης. Ωστόσο, αν και είχε καταλάβει ότι η κόρη είχε μπλέξει, αποφάσισε όπως είπε να κάνει «τον βλάκα» γιατί δεν ήθελε να την χτυπήσει! Επιπλέον, μία ακόμη γυναίκα κατέθεσε επίσημα στις Αρχές, καταγγέλλοντας τον αστυνομικό πως την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, μου είπε ότι ήταν του Ντανιέλ. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω. Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντανιέλ, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε» ανέφερε ο πατέρας της 19χρονης.

Όπως εξήγησε, τηλεφώνησε το επόμενο πρωί στον Ντ.Β και του ζήτησε να συναντηθούν. «Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει».

Ψάχνοντας τα πράγματα της 16χρονης τότε κοπέλας, ο πατέρας της υποστήριξε ότι ανακάλυψε ένα τετράδιο στο οποίο υπήρχαν γραμμένα ποσά και ονόματα. «Ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α. Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντ. για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι είχε υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί του, αλλά προτίμησε να αδιαφορήσει. «Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο».

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της Ηλιούπολης

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, μετά την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Όπως δήλωσε ο συνήγορος σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει», δήλωσε ακόμη ο κ. Τριανταφύλλου.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ. με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» είχε καταθέσει η 19χρονη για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

«Κολαστήριο το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη: «Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού μπορεί να είχε επαφή με βιασμούς!»

«Κολαστήριο το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της δικηγόρου της πρώην συντρόφου του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη και η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το 9χρονο παιδί που είχε αποκτήσει ο 39χρονος με την πρώην συντροφό του και το οποίο ζούσε στο διαμέρισμα-κολαστήριο, να ήταν θεατής σκηνών βιασμού. Παράλληλα, νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της 19χρονης με πιθανή εμπλοκή και άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα trafficking!

Ηλιούπολη: «Μπορεί η 9χρονη να είχε επαφή με βιασμούς» - Τι λέει στο MEGA η Ελισάβετ Τσέρτου

«Αυτό το διαμέρισμα είναι κολαστήριο εδώ και χρόνια. Ξέρω με κάθε λεπτομέρεια τι γινόταν στο διαμέρισμα και γενικότερα τις ασχολίες του αστυνομικού. Ταύτισα την κοινή διαμονή του ανήλικου τέκνου με όσα έζησε η 19χρονη. Είναι λεπτό το ζήτημα. Δεν γνωρίζω εάν το 9χρονο βρισκόταν θεατής σε στιγμές βιασμού ή απειλών, ξυλοδαρμών. Ωστόσο πιθανολογώ, ότι ενδεχομένως, το παιδί μπορεί να είχε επαφή με όλα αυτά» υπογράμμισε στο MEGA η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου.

H ίδια εξήγησε ότι «η εντολέας μου δεν μου επιτρέπει να εκθέσω στη δημοσιότητα όσα έζησε. Είναι απόρρητα και δεν θέλει ιδιαίτερη έκθεση» προσθέτοντας ότι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού βίωσε «δύσκολες καταστάσεις».

Σε ό,τι αφορά στην 9χρονη κόρη που απέκτησε με τον αστυνομικό η εντολέας της, η κυρία Τσέρτου σημείωσε ότι «η μάνα δεν έχει δει ακόμα το παιδί της, αναμένει, αγωνιά. Καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να ανατεθεί επίσημα η επιμέλεια στην μητέρα».

Προανήγγειλε, δε, ότι θα ζητήσουν ιατροδικαστική εξέταση για την 9χρονη, μετά την ανάθεση της επιμέλειας προκειμένου, όπως ανέφερε, «να δούμε τι υπάρχει στην ψυχούλα του, τι είχε βιώσει».

«Η εντολέας μου είναι τίμιο και καλό παιδί. Πολύ βασανισμένο. Η εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με πορνεία ή ροζ βίντεο. Ούτε την εξέδιδε ποτέ. Είναι ικανότατη μητέρα να αναλάβει το κοριτσάκι και να το μεγαλώσει όπως πρέπει» κατέληξε η δικηγόρος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share