Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης - Εμπλοκή και άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα trafficking; Aποκαλύψεις για 10 «αιχμάλωτες»! (Video)

Η συγκεκριμένη υπόθεση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες υποθέσεις κυκλωμάτων

14 Ιουλίου 2021 17:06
Φρίκη στην Ηλιούπολη: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης - Εμπλοκή και άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα trafficking; Aποκαλύψεις για 10 «αιχμάλωτες»! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση trafficking που αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία της 19χρονης από την Ηλιούπολη και έφερε στο φως τόσο την κακοποίησή της από τον πατέρα της όσο και την εκμετάλλευσή της από αστυνομικό.

Η δικηγόρος του θύματος, Αντωνία Λεγάκη, προσκόμισε σήμερα στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, τα στοιχεία τριών κοριτσιών που καταγγέλλουν ότι εκδίδονταν από τον ίδιο αστυνομικό.

Η κ.Λεγάκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, αναφέρθηκε στις τρεις νέες καταγγελίες διευκρινίζοντας ότι τα δύο κορίτσια έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να καταθέσουν και να συνεργαστούν με την Δικαιοσύνη εισφέροντας όσα στοιχεία γνωρίζουν για την υπόθεση και τη δράση του αστυνομικού.

Όσον αφορά στην Τρίτη καταγγέλλουσα, η κ.Λεγάκη λέει χαρακτηριστικά: «Φοβάται και θέλει πριν μιλήσει, να προστατευτεί και να διατηρήσει την ανωνυμία της».

Στην ίδια συνέντευξη, η δικηγόρος της 19χρονης, εξέφρασε την εκτίμηση, χωρίς προς το παρόν να μπορεί να δημοσιοποιήσει περισσότερα στοιχεία, ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν περισσότεροι αστυνομικοί πέρα από τον Δ.Μ. Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες, φαίνεται να ανοίγουν περισσότερα στόματα και να φτάνουν νέα στοιχεία στις αρχές.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές μέσα στην αστυνομία αλλά και εντός του κοινοβουλίου που ζητούν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του αστυνομικού για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα του. Μία τέτοια αναφορά έκανε σήμερα από το βήμα της βουλής ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, αποτελεί πρακτική που ακολουθείται στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

H συγκεκριμένη υπόθεση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες υποθέσεις κυκλωμάτων που έχουν διεθνή δράση και γιγαντώθηκαν την περίοδο της βαθιάς οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, με ανήλικα κορίτσια και φοιτήτριες που έπεσαν θύματα τέτοιας μορφής εκμετάλλευσης και κακοποίησης, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Κυκλώματα των οποίων η δραστηριότητα «άνθισε» με την εξάπλωσή τους μέσω ιστοσελίδων στις οποίες εμφανίζονταν οι φωτογραφίες των θυμάτων για να προσελκύσουν πελάτες αλλά και με την «τροφοδοσία» της βιομηχανίας του σεξ πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Στις ίδιες φωνές που ζητούν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αστυνομικού, περιλαμβάνονται και εκείνες που ζητούν να γίνει γνωστό αν το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έχει στα συρτάρια του ή σε εξέλιξη και άλλες παρόμοιες υποθέσεις με την εμπλοκή αστυνομικών.

Ηλιούπολη: Η 19χρονη είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Sirina - Τι απαντά η εταιρεία

Συνεχείς αποκαλύψεις για την 19χρονη στην Ηλιούπολη και τα μαρτύρια που βίωνε στα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.

Σύμφωνα με την απολογία της νεαρής κοπέλας ο αστυνομικός την ανάγκαζε, το διάστημα που διατηρούσαν ερωτική σχέση, να εκδίδεται επ’ αμοιβή χωρίς τη θέλησή της και την κακοποιούσε.

Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να την αναγκάσει να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία «Sirina Entertainment» με σκοπό να πάρει μέρος σε ταινίες πορνό.

Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της εταιρείας η κοπέλα υπέγραψε κανονικά συμβόλαιο με γνήσιο υπογραφής και ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους» αναφέρει η εταιρεία.

Ηλιούπολη 19χρονη κύκλωμα αστυνομικός

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share