Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Μπαράζ» από προσλήψεις στο ΑΣΕΠ - Η νέα προκήρυξη που βγήκε στη δημοσιότητα

Τρέξτε να προλάβετε - Γίνονται ήδη αιτήσεις

11 Ιουλίου 2021 14:56
«Μπαράζ» από προσλήψεις στο ΑΣΕΠ - Η νέα προκήρυξη που βγήκε στη δημοσιότητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μπαράζ» από προσλήψεις ετοιμάζει το ΑΣΕΠ, με τον Οργανισμό να έχει εξαγγείλει πάνω από 17.500 θέσεις εργασίας σε διάφορα υπουργεία και όχι μόνο.

Ήδη τρέχουν οι προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ, τον ΔΕΔΔΗΕ και τον Στρατό, ενώ μέχρι τέλος του έτους αναμένονται 4.000 προσλήψεις Νοσηλευτών.

Ταυτόχρονα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έχει ήδη ανακοινώσει τον μόνιμο διορισμό 11.700 εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης μέσα στο καλοκαίρι. Οι 11.7000 προσλήψεις θα γίνουν από τους πίνακες κατάταξης των προκηρύξεων 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά οι 5.800 θέσεις εργασίας, εκτός των εκπαιδευτικών, που θα προκηρυχτούν μέχρι τέλος του έτους κατανέμονται ως εξής:

ΚΕΠ: 144 μόνιμες θέσεις

Από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, θα μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση στην 7Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α' Βαθμού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

ΔΕΔΔΗΕ: 664 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα, προχωρά σε προσλήψεις 664 ατόμων, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρίας, σε όλη την επικράτεια.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει και θα λήξει την Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

ΑΑΔΕ: 242 προσλήψεις με τριετή σύμβαση

Την πρόσληψη 242 ατόμων, κλάδων Πληροφορικής, Μηχανικών και Διοικητικού Οικονομικού, έχει προκηρύξει μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και διάρκεια απασχόλησης 36 μήνες για την κάλυψη αναγκών προσωπικού της Αρχής, που εδρεύει στην Αθήνα για τις ανάγκες αυτής εντός του Νομού Αττικής.

Μόνιμες προσλήψεις σε Ερευνητικά Κέντρα

Παράλληλα τρέχει η προθεσμία υποβολής αιιτήσεων για την προκήρυξη 4Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση συνολικά 27 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) και στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 13 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Λιμενικό: Προκήρυξη για απευθείας κατάταξη

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε νέα προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται κατά τις ημερομηνίες από 1η Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη, έως και τις 30 Ιουλίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Πολεμικό Ναυτικό: 100 μόνιμοι ΕΠΟΠ

Με νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, προκηρύσσει την πλήρωση 100 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών - γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες - Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Ελληνικό Κτηματολόγιο: 77 συμβάσεις μίσθωσης έργου

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει προκηρύξει τη σύναψη εβδομήντα επτά (77) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη πρόσκαιρων και επειγουσών αναγκών των έργων της κτηματογράφησης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετεξέλιξης των υποθηκοφυλακείων σε κτηματολογικά γραφεία της χώρας. Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου ορίζεται σε τρία (3) έτη από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021.

Μονιμοποίηση 4.000 Νοσηλευτών

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Μάλιστα, ο υπουργός σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε: «Έχουμε καταφέρει να ανοίξουμε περισσότερες από 1.500 κλίνες ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, όταν τον Ιούλιο του 2019 παραλάβαμε 557. Προσλάβαμε πάνω από 10.000 υγειονομικούς, μέσα στην πανδημία, εκ των οποίων πάνω από 4.000 νοσηλευτές θα μονιμοποιηθούν».

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Την πρόσληψη 509 μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι προσλήψεις αορίστου χρόνου θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ με σκοπό τον εξορθολογισμό της λειτουργίας, με τη ταυτόχρονη ενδυνάμωση της διοικητικής του πυραμίδας.

Πληροφορίες για τη νέα προκήρυξη και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι ειδικότητες που θα ζητούνται θα αφορούν προσωπικό κλάδων Διοικητικών, Λογιστών, Γραμματέων, Νοσηλευτών και Βοηθητικού προσωπικού.

Το σχέδιο της προκήρυξης έχει σταλεί στον ΑΣΕΠ και μόλις είναι έτοιμη θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Την έκδοση νέα προκήρυξης, μέσω ΑΣΕΠ, που θα αφορά την πρόσληψη 42 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προανήγγειλε ο κ. Σπήλιος Λιβανός.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός, έστειλε χτες αίτημα στο ΑΣΕΠ, ώστε να προχωρήσει σε νέα προκήρυξη για την πλήρωση 42 μόνιμων υπαλλήλων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

Η νέα προκήρυξη που έρχεται

Έτοιμη για αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο και δημοσίευση στο ΦΕΚ είναι η νέα προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ.

  • Φορείς
  • Αριθμός θέσεων
  • Βαθμίδες εκπαίδευσης
  • Χρονοδιάγραμμα

Δείτε σχετικό βίντεο:

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share