Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Πέθανε ο Βασίλης Τοκάκης, ο αδελφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη!

Είχε συγκλονίσει η εξομολόγηση του αδελφού του, πριν λίγες μέρες!

7 Ιουλίου 2021 09:33
Πέθανε ο Βασίλης Τοκάκης, ο αδελφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 44 χρόνων ο γνωστός επικοινωνιολόγος, Βασίλης Τοκάκης πέθανε μετά από τη μάχη που έχανε εδώ και 1,5 χρόνο με τον καρκίνο. Ο Βασίλης Τοκάκης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο στις 12 Νοεμβρίου του 2019 και στις 18 Νοεμβρίου του 2019 χειρουργήθηκε για πρώτη φορά.

Μετά τη διάγνωση του με το καρκίνο ο Βασίλης Τοκάκης έγραψε «Άνοιξη μυαλού» των εκδόσεων Key Books με το εξώφυλλο εικονογραφημένο από την κόρη του, το οποίο περιλάμβανε τις σκέψεις του στη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου διατίθενται στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε γνωστούς και φίλους. Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Παράλληλα είχε διατελέσει συνεργάτης σε υπουργούς και υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Δήμο Πειραιά.

Πρόσφατα σε συνέντευξη του ο αδερφός του Βασίλη Τοκάκη και ηθοποιός, ο Θάνος Τοκάκης είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας που πέρναγε ο αδερφός του αλλά και για το βιβλίο που έγραφε τις σκέψεις του.

«Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο τον Νοέμβριο του 2019, ένας πολύ δύσκολος καρκίνος και από τότε ξεκίνησε να κάνει κάποια ποστ στο Facebook, ορμώμενος από την εμπειρία του. Έκανε εγχειρήσεις, χημειοθεραπείες κτλ. Αυτό που έχω πάρει εγώ από τον αδερφό μου είναι ότι αυτό το βιβλίο, είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει για το αυτονόητο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share