Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παρνασσός: Νεκρός ο αεροπτεριστής που αγνοείτο

Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

3 Ιουλίου 2021 19:30
Παρνασσός: Νεκρός ο αεροπτεριστής που αγνοείτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό φινάλε είχε η αναζήτηση του 43χρονου αεροπτεριστή που αναζητείτο από τις Αρχές από τις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο αεροπτεριστής Έλληνας, ήταν μαζί με έναν φίλο του και πέταξε στις 10:30΄το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Αράχωβας.

Ο φίλος του προσγειώθηκε κανονικά στο σημείο που έπρεπε, δυστυχώς όμως ο δεύτερος αεροπτεριστής δεν έφτασε ποτέ στο σημείο και αγνοείται, αφού δεν απαντά όλες αυτές τις ώρες ούτε στο τηλέφωνο.

Λίγο πριν από τις 3:00 το μεσημέρι ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες από αστυνομία, πυροσβεστική, ενώ κλήθηκε να συνδράμει και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Χανιά: Το 10λεπτο που στοίχισε τη ζωή στην 29χρονη Γαλλίδα - Αποκαλύψεις στο μυστήριο της ανείπωτης τραγωδίας

Χανιά: Νέα στοιχεία για όσα μοιραία έγιναν με αποτέλεσμα τον θάνατο της 29χρονης Γαλλίδας, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στην Κρήτη.

Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως, με περπάτημα δέκα λεπτών από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή, θα έφτανε στην παραλία του Κριού όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το neakriti.gr. Οι δυνάμεις της, όμως, την πρόδωσαν και το πάθος της να γνωρίσει τη φύση αποδείχτηκε μοιραίο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων βρήκαν τη σορό της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό σε μια κατηφορική πλαγιά που απείχε περίπου πεντακόσια μέτρα δεξιά του μονοπατιού Ε4 από το Ελαφονήσι προς τον Κριό. Ήταν πεσμένη ανάσκελα και δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια από την πτώση. Λόγω παρέλευσης των ημερών και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Τα ευρήματα που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές ενισχύουν την πιθανότητα η άτυχη κοπέλα να υπέστη θερμοπληξία και να έχασε τις αισθήσεις της. Η ενδυμασία της και τα μέσα που είχε μαζί της φαίνεται πως δεν ήταν κατάλληλα για περιπατητικές διαδρομές και μάλιστα σε συνθήκες καύσωνα.

Η 29χρονη φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρο καπέλο, που τραβούν την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ τα άδεια μπουκάλια νερού που βρέθηκαν δίπλα της μαρτυρούν ότι τα αποθέματά της είχαν τελειώσει.

Εξετάζεται επίσης το σενάριο να έχασε τον προσανατολισμό της.Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την άτυχη νοσηλεύτρια από τη Γαλλία.

Χανιά: Ανατροπή με τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας! Το αναπάντητο ερώτημα και η τελευταία της φωτογραφία

Χανιά: Η 29χρονη τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό εντοπίστηκε νεκρή, στο Ακρωτήριο Κριός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα, ωστόσο φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν ήταν χαράδρα, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και επομένως δεν ήταν τόσο δυσπρόσιτο. Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε πέντε χιλιόμετρα από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, στην παραλία Κριός.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων ακολούθησαν το στίγμα του κινητού κι έτσι κατάφεραν να εντοπίσουν την Γαλλίδα τουρίστρια, η οποία όμως ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα σήμερα η ΕΡΤ, το κινητό της δείχνει όλη τη διαδρομή που ακολούθησε. Η 29χρονη γύρισε μεσημεριανές – απογευματινές ώρες την ίδια διαδρομή πίσω αλλά προφανώς εξαντλήθηκε.

«Έχει αποκλειστεί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η εγκληματική ενέργεια. Το κορίτσι είχε γείρει στο πλάι και έτσι τη βρήκαν οι αστυνομικοί. Θεώρησε προφανώς από την κούραση ότι αν πάει δεξιά που έχει ένα μικρό μονοπάτι, θα κόψει δρόμο. Αυτή είναι η εκτίμηση που κάνουν οι Αρχές», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Την ίδια στιγμή, όπως σημειώνει το Flashnews.gr, η επικρατέστερη εκτίμηση δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της και λόγω των καιρικών συνθηκών.

Τα ίχνη της Βιολέτ Γκιγκανό, χάθηκαν στις 24 Ιουνίου. Εντοπίστηκε χθες νεκρή από άντρες της ασφάλειας Χανίων οι οποίοι με τη βοήθεια της τεχνολογίας ακολούθησαν μέχρι κάποιο σημείο το στίγμα του κινητού και στην συνέχεια «χτένισαν» την περιοχή μέχρι που την εντόπισαν περίπου 300 μέτρα από το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 που οδηγεί από το Ελαφονήσι στην Παλαιόχωρα. Δίπλα στην άτυχη κοπέλα βρέθηκε και το κινητό της κλειστό.

Ο ιατροδικαστής Ρεθύμνου που έφτασε στο σημείο εξέτασε τη σορό και τις επόμενες ώρες θα προχωρήσει σε νεκροψία νεκροτομή, ενώ για την ανάσυρση της χρειάστηκε η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ.

Η τελευταία φωτογραφία της 29χρονης

Μία φωτογραφία που ανάρτησε στα social media η 29χρονη Βάιολετ αποτελεί το… τελευταίο στιγμιότυπο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Στην εικόνα φαίνεται η νεαρή γυναίκα η οποία βρισκόταν στο Ελαφονήσι μετά από ώρες πεζοπορίας και απόλαυσε ένα δροσερό μπάνιο.

Ανατροπή με τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας στα Χανιά


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share