Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος στον Βόλο: 61χρονος κυκλοφορεί ημίγυμνος με τσεκούρι και απειλεί!

Δόθηκε εντολή για ψυχιατρική γνωμάτευση

29 Ιουνίου 2021 09:49
Τρόμος στον Βόλο: 61χρονος κυκλοφορεί ημίγυμνος με τσεκούρι και απειλεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην ψυχιατρική κλινική για εξέταση οδηγήθηκε ένας 61χρονος άνδρας από τους Κωφούς Αλμυρού στον Βόλο.

Ο άνδρας κυκλοφορεί στους δρόμους του χωριού ημίγυμνος, κρατώντας ένα τσεκούρι στα χέρια, έχοντας επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα όποιος βρεθεί στο διάβα του τον βρίζει και τον απειλεί σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου έδωσε την εντολή για ψυχιατρική γνωμάτευση και ο άνδρας μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού για να αξιολογηθεί η κατάστασή του και αν απαιτηθεί, να νοσηλευθεί.

κυκλοφορεί ημίγυμνος με τσεκούρι

Σοκαριστικό βίντεο: 15χρονη δέχεται επανειλημμένα χτυπήματα με μαχαίρι μέσα στο σχολείο της!

Σοκ προκαλεί το βίντεο από τη Βραζιλία που δείχνει ένα 15χρονο κορίτσι να δέχεται πολλές μαχαιριές από ένα άλλο κορίτσι σε προαύλιο σχολείου.

Στο βίντεο φαίνεται η δράστης να κρατά το μαχαίρι στο χέρι της και στη συνέχεια να το κρύβει πίσω από την πλάτη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα δάκρυα της Χατζίδου, η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα, ο Αγόρου αλά Ντάνος και η απίστευτη κίνηση της Σπυροπούλου! Ποια ομάδα κέρδισε; (video)

Στα πλάνα που ακολουθούν φαίνεται η κοπέλα που κρατάει το μαχαίρι να έχει πιάσει την 15χρονη και να τη χτυπάει επανειλημμένως με το μαχαίρι μπροστά στα μάτια άλλων νεαρών κοριτσιών..
Μετά την επίθεση η 15χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που είχε υποστεί στο στήθος της.

Όσο για τη δράστη συνελήφθη και αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεννητούρια στην showbiz: Γέννησε και δεν το πήρε είδηση κανείς! Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram (Photo)

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας στις πρώτες της κουβέντες η δράστης δεν αποκάλυψε το κίνητρό της αναφερόμενη μόνο σε μια παλιά διαμάχη που είχε με την 15χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share