Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενό του

Εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τη δολοφονία του ηθοποιού

28 Ιουνίου 2021 13:30
Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενό του

Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 1η Ιουλίου, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια Χανίων ο 43χρονος υπήκοος Γεωργίας, κρατούμενος των φυλακών Χανίων, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιουνίου, τραυμάτισε θανάσιμα με τη χρήση αυτοσχέδιου αιχμηρού αντικειμένου 49χρονο συγκρατούμενο ομοεθνή του.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης «Κρήτη 1», Γιώργος Κονταξάκης, για τα αίτια της πράξης του 43χρονου διενεργείται προανάκριση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ, Κονταξάκης επεσήμανε ότι η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση ώστε να επικρατήσει ηρεμία στη φυλακή, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε αμέσως.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενό του

Ο 43χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του.

Ο δράστης, μετά τη δολοφονία του 49χρονου ομοεθνή του κρατείται σε ειδικό κελί απομόνωσης του καταστήματος κράτησης.

Φρικτή αποκάλυψη για δολοφονία Σεργιανόπουλου: Τι έκανε ο δράσης αφού σκότωσε τον ηθοποιό

«Τα είχε όλα και απέρριπτε τον εαυτό του. Ήταν σαν να τιμωρούσε τον εαυτό του και όλο αυτό είναι πολύ βαθύτερο και πάει στο παρελθόν του» είπε ο συνήγορος της οικογένειας του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, για την πολύκροτη δολοφονία του ηθοποιού τον Ιούνιο του 2008!

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην οδό Μετεώρων 14, στο Παγκράτι.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές και πενήντα μία ημέρες μετά, η ασφάλεια εξιχνίασε την υπόθεση και συνέλαβε τον δράστη.

Φρικτή αποκάλυψη για δολοφονία Σεργιανόπουλου

Το ειδεχθές και απίστευτης βιαιότητας έγκλημα διέπραξε ο 30χρονος Γεωργιανός, Ντέιβιντ Μουρτικνέλι. Έντεκα χρόνια μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορος της οικογένειας του ηθοποιού, Αλέξης Στεφανάκης, ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της δολοφονίας και του χαρακτήρα του ηθοποιού.

Ο δικηγόρος μίλησε για τη φωτεινή, αλλά και για τη σκοτεινή πλευρά του Νίκου Σεργιανόπουλου, του ηθοποιού που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Δύο Ξένοι».

Το δράμα για την οικογένεια Σεργιανόπουλου δεν τελείωσε με τον χαμό του ηθοποιού. Η οικογένειά του ξεκληρίστηκε μέσα σε πέντε χρόνια. «Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο.

Πέθανε η αδελφή του, πέθανε ο γαμπρός του, πέθανε η μάνα του, οι οποίοι θάνατοι αυτοί έρχονταν λίγο πριν από ένα δικαστήριο.

Ήταν συγκλονιστικό. Ο άνθρωπος αυτός δε σκότωσε εκείνη τη στιγμή μόνο τον Νίκο, “σκότωσε” τέσσερις ανθρώπους», σημειώνει ο Αλέξης Στεφανάκης.

Ανατροπή με τη μυστική νεκροψία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Απίστευτη αποκάλυψη

Πριν δολοφονηθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό; Τι αποκαλύφτηκε στο δικαστήριο και ποια η ανατροπή με τη... μυστική νεκροψία; Επίσης, μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο φως πρόσφατα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, καθώς αναφέρθηκε από κορυφαίο ηθοποιό η άγνωστη σχέση τους, αρκετά χρόνια μετά το θάνατό του.

Σοκ είχε προκαλέσει στο δικαστήριο η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε, ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που δε μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Ο μάρτυρας είχε καταθέσει, ότι για τη δολοφονία του ηθοποιού ευθύνεται το Ισλάμ, επειδή ο Σεργιανόπουλος είχε γίνει ισλαμιστής.

Συνέδεσε μάλιστα, την πληροφορία αυτή με τη σχέση του ηθοποιού με τον Αιγύπτιο ή "Άραβα" που προκάλεσε σάλο με την κατάθεσή του για σ3x και ναρκωτικά. Όπως είναι γνωστό, στον Ισλαμισμό δεν επιτρέπονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Πάντως όταν ακούστηκαν όλα αυτά, δημιουργήθηκε αναστάτωση στην αίθουσα του δικαστηρίου και υπήρξε αγανάκτηση από τους οικείους του ηθοποιού.

Νεκροψία Νίκου Σεργιανόπουλου

Στη δίκη κατέθεσαν, επίσης, μάρτυρες, ορισμένοι από τους οποίους κρίθηκαν και αφερέγγυοι, ότι είχαν δει τον Σεργιανόπουλος στο δρόμο, παρέα με ναρκομανείς, χωρίς όμως, ο ίδιος να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Το συγκλονιστικότερο στοιχείο, όμως, που είχε έρθει να ανατρέψει τα "δεδομένα" ήταν η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε με εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά.

Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την προβολή DVD, στο οποίο φαινόταν ο ζεν πρεμιέ να κάθεται σε καφετέρια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μαζί με άλλο άτομο και να πληρώνει τον λογαριασμό. Το video του Σεργιανόπουλου "ήρθε" από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας. Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, δείτε εδώ ποιος ήταν ο φονιάς του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share