Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Συναγερμός στα Πατήσια: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη δίνοντάς της ναρκωτικά (photo)

Χειροπέδες στους δυο Αλβανούς

26 Ιουνίου 2021 20:13
Συναγερμός στα Πατήσια: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη δίνοντάς της ναρκωτικά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμη φρικτό περιστατικό βιασμού, με θύμα μια 19χρονη, εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ., όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη -επίσης από την Αλβανία- γνώρισε έναν ομοεθνή της μέσω των social media.

Η νεαρή κοπέλα πείστηκε να πάει στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο, στα Πατήσια και τότε άρχισε ο εφιάλτης. Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, στο σπίτι εμφανίστηκε ένας δεύτερος Αλβανός και οι δυο άνδρες, 20 και 21 ετών, την έθεσαν επί τρεις ημέρες σε αιχμαλωσία, βιάζοντάς την επανειλημμένα. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι ο ιερέας κακοποιούσε παιδιά μέσα σε κοινόβιο.

Της έδιναν ναρκωτικές ουσίες κατά τους βιασμούς

Οι βιαστές, όταν «χόρτασαν», εγκατέλειψαν την κακοποιημένη κοπέλα στο λιμάνι του Πειραιά και τότε η 19χρονη απευθύνθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο δράστες ταυτοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι είχαν μεταβεί στη Μύκονο. Με συντονισμένες ενέργειες της Ασφάλειας Αθηνών, της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου και του Λιμεναρχείου Μυκόνου, οι δυο δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μύκονο.

Η κοπέλα, μεταξύ άλλων, κατέθεσε ότι οι δράστες κατά τον βιασμό τής έδιναν ναρκωτικές ουσίες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι χθες προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος που συνελήφθη για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Συναγερμός στα Πατήσια: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη

Οργή για τους «δράκους» της Αθήνας - Οι τελευταίες υποθέσεις σε Πετράλωνα και Κολωνάκι

Οι περιπτώσεις βιασμού τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτονται με μορφή «καταιγίδας». Άπαντες, μάλιστα, έχουν ως κοινό παρονομαστή το κέντρο της Αθήνας. Η πιο πολύκροτη από αυτές τις υποθέσεις είναι στα Πετράλωνα, όπου συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22/6) ο 35χρονος που καταζητείτο, έχοντας ταυτοποιηθεί νωρίτερα από την Αστυνομία.

Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο (19/6) στο σπίτι του 35χρονου σοκάρουν. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία, απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο βιαστή που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020. Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share