Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο: Ανατριχίλα με τις πράξεις του βιαστή ιερέα - Κακοποιούσε τα παιδιά μέσα σε κοινόβιο

Σοκάρουν τα στοιχεία που προκύπτουν

25 Ιουνίου 2021 15:27
Αγρίνιο: Ανατριχίλα με τις πράξεις του βιαστή ιερέα - Κακοποιούσε τα παιδιά μέσα σε κοινόβιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον βιαστή ιερέα, που κακοποιούσε παιδιά στο Αγρίνιο, καθώς φαίνεται πως τα είχε σε κοινόβιο, όπου έκανε τις ασελγείς πράξεις του.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Agriniopress, η μητέρα των δύο κοριτσιών που καταγγέλλουν τον ιερέα, μαζί με τις κόρες της και ακόμα μία μητέρα, ζούσαν μαζί με τον ιερέα και την οικογένειά του σε ένα «κοινόβιο» που ο εκείνος είχε δημιουργήσει, με χυδαίες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές για τις πράξεις του.

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσακανίκας, συγκεκριμένα, αναφέρει πως η μητέρα μαζί με τις κόρες της, οι οποίες σήμερα καταγγέλλουν τον ιερέα, η μία για βιασμό όταν εκείνη ήταν 13 ετών και η άλλη για σεξουαλική παρενόχληση, είχαν αφήσει την εστία τους για να μείνουν με τον ιερέα και την οικογένειά του. Το ίδιο είχε κάνει ακόμα μία γυναίκα, επίσης μητέρα, και όλοι μαζί είχαν δημιουργήσει κάποιου είδους «θρησκευτικό κοινόβιο».

Επί της ουσίας, ο ιερέας, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, με πρόσχημα τη Θρησκεία, είχε πείσει τις γυναίκες να τον εμπιστευτούν τυφλά και να γίνουν πειθήνια όργανά του. Οπως σχολίασε ο δημοσιογράφος, «ακούγονται πολλά για αυτό το κοινόβιο, ακόμη και για τελετές». Ολα αυτά περιλαμβάνονται στη δικογραφία της μήνυσης.

Είχε και παιδική πορνογραφία στην κατοχή του

Σύμφωνα με την δημόσια ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ, ο ιερέας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία ενήλικης γυναίκας, η οποία είπε ότι πριν από κάποια χρόνια την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Επίσης, κατά πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, βρέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας και θα οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα μέσα στην ημέρα.

Ο ιερέας συνελήφθη, μετά από προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αγρινίου, κατόπιν καταγγελίας. O 49χρονος είναι πολύ γνωστός στην περιοχή, ιερουργεί σε χωριά και όχι μόνο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share