Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πετράλωνα: Κατά συρροή βιαστής ο δράστης της επίθεσης στην 50χρονη καθαρίστρια - Είχε βιάσει 22χρονη και βγήκε έξω με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Γνωστός στις αρχές ο 35χρονος αλλοδαπός

21 Ιουνίου 2021 13:55
Πετράλωνα: Κατά συρροή βιαστής ο δράστης της επίθεσης στην 50χρονη καθαρίστρια - Είχε βιάσει 22χρονη και βγήκε έξω με τον νόμο Παρασκευόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστός στις αρχές είναι ο Βούλγαρος ο οποίος κράτησε για ώρες αιχμάλωτη μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα 50χρονη καθαρίστρια, τη βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 35 ετών, σεσημασμένο για βιασμό, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν γρήγορα τον νεαρό και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα άτομο, ο οποίος ξανά στο παρελθόν είχε βιάσει και μάλιστα θεωρείται άκρως επικίνδυνος.

Σε βάρος του βιαστή έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Πετράλωνα: Κατά συρροή βιαστής ο δράστης της επίθεσης στην 50χρονη καθαρίστρια

Είχε βιάσει 22χρονη και βγήκε έξω με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Τον Αύγουστο του 2015, θύμα του μια φοιτήτρια γεννηθείσα το 1995. Ο αλλοδαπός, της επιτέθηκε και τη βίασε μέσα στο διαμέρισμά της, προσπάθησε να τη σκοτώσει, ενώ κακοποίησε και το σκυλί της. Ο δράστης συνελήφθη και οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ήταν βιασμός, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου για τα ζώα συντροφιάς.

Ο επικίνδυνος βιαστής είχε φυλακιστεί για αυτές τις κατηγορίες, αλλά αποφυλακίστηκε το 2020 με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Tαυτοποιήθηκε ο δράστης της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας - Επτά φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε πολυκατοικία στα Κάτω Πετράλωνα περιγράφει η 50χρονη γυναίκα, που κατήγγειλε την αρπαγή και τον βιασμό της από ένοικο διαμερίσματος.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο» ανέφερε λέγοντας πως την ώρα που περίμενε στο ασανσέρ, την τράβηξε κάποιος. Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, ο άγνωστος την κακοποίησε σεξουαλικά για ώρες στο διαμέρισμά του.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το Σάββατο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που βοήθησε την καθαρίστρια

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη. «Είμαι η πρώτη που είδα τη γυναίκα. Τη βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπό της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα που αντιλήφθηκε πρώτη τη γυναίκα που ζητούσε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου ενοίκου.

Όπως αναφέρει η ίδια η καθαρίστρια της είπε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία, ότι «επτά φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος «τη μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό». Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Μάλιστα, είπε ότι καθώς αντιλήφθηκε ότι εκείνη είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε τη γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».

Εξιτήριο για την 50χρονη καθαρίστρια

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας έλαβε η 50χρονη. Η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που βίασε την 11χρονη μαθήτρια

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε την Τετάρτη (16/6) ο 25χρονος από τη Λαμία που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της αποπλάνησης ανήλικου και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στην απολογία του ο νεαρός υποστήριξε πώς ότι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεση της 11χρονης, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήταν που του έστελνε προκλητικές φωτογραφίες και είχε ζητήσει ραντεβού μαζί του. Επίσης είπε ότι δε γνώριζε την πραγματική ηλικία του θύματος.

Οι ισχυρισμοί του βέβαια ουδόλως μπορούσαν να ελαφρύνουν τη θέση του, καθώς ο νόμος ευτυχώς είναι ξεκάθαρος ώστε να προστατεύει την ανηλικότητα και ιδιαίτερα σε τόσο ευαίσθητη ηλικία. Παράλληλα δείτε και τον 35χρονο κατηγορούμενο για το βιασμό της 14χρονης στην Κρήτη.

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που βίασε την 11χρονη μαθήτρια

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο νεαρός συνελήφθη την Παρασκευή μετά από καταγγελία της οικογένειας της μαθήτριας και αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Αναμένεται τη Δευτέρα να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα και να παραπεμφθεί σε τακτικό Ανακριτή για μια ενέργεια, η οποία αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα αιδούς και ήθους.

Την ίδια ώρα η περιοχή είναι ανάστατη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 24χρονο βαραίνουν και ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαζε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανήλικη κι άλλα άτομα, στοιχεία που εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης, η οποία διεξάγεται με πλήρη μυστικότητα.

Φθιώτιδα: Συνελήφθη 24χρονος στη Λοκρίδα για βιασμό 11χρονης

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share