Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Άφαντοι οι δράστες που βίασαν την 50χρονή καθαρίστρια

Ανθροπωκινυγιτό από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους

20 Ιουνίου 2021 22:12
Πετράλωνα: Άφαντοι οι δράστες που βίασαν την 50χρονή καθαρίστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικό προκαλεί η υπόθεση βιασμού 50χρονής γυναίκας στα Κάτω Πετράλωνα. Η γυναίκα καθάριζε την πολυκατοικία και συγκεκριμένα το ασανσέρ όταν ο 34χρονός δράστης -ο οποίος αναζητείται- την πλησίασε από πίσω της έκλεισε το στόμα και την έσυρε στο διαμέρισμα του. Σύμφωνα με την καταγγελία της, την κακοποιούσε για πολλές ώρες μαζί με άλλον δράστη. Ωστόσο, ενώ η αστυνομία ανέμενε το ένταλμα του εισαγγελέα για να συλλάβει τους δράστες, αυτοί φαίνεται πως το έσκασαν από τον φωταγωγό.

Τη γυναίκα βρήκαν αιμόφυρτη γείτονες. Πιο συγκεκριμένα, η 50χρονή κατάφερε να ξεφύγει από το διαμέρισμα της φρίκης πηδώντας στο διπλανό μπαλκόνι ζητώντας βοήθεια. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση, βάναυσα χτυπημένη, όπως λένε μάρτυρες. Την Κυριακή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Νίκαιας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι η πρώτη φορά που ο 34χρονός, βουλγαρικής καταγωγής, απασχολεί τις αρχές. Όπως αναφέρουν γείτονες, ο δράστης κακοποιούσε και τη μητέρα του η οποία είναι επίσης καθαρίστρια. Στην εξώπορτα του σπιτιού έχουν αφήσει απειλητικά σημειώματα ζητώντας να μάθουν που είναι ο 34χρονός και να παραδοθεί. Το περιστατικό έγινε γνωστό και στα social media, ενώ με πρωτοβουλία ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου έγινε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το σπίτι στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα.

Πετράλωνα: Άφαντοι οι δράστες του βιασμού της 50χρονής καθαρίστριας

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που βίασε την 11χρονη μαθήτρια

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε την Τετάρτη (16/6) ο 25χρονος από τη Λαμία που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της αποπλάνησης ανήλικου και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στην απολογία του ο νεαρός υποστήριξε πώς ότι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεση της 11χρονης, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήταν που του έστελνε προκλητικές φωτογραφίες και είχε ζητήσει ραντεβού μαζί του. Επίσης είπε ότι δε γνώριζε την πραγματική ηλικία του θύματος.

Οι ισχυρισμοί του βέβαια ουδόλως μπορούσαν να ελαφρύνουν τη θέση του, καθώς ο νόμος ευτυχώς είναι ξεκάθαρος ώστε να προστατεύει την ανηλικότητα και ιδιαίτερα σε τόσο ευαίσθητη ηλικία. Παράλληλα δείτε και τον 35χρονο κατηγορούμενο για το βιασμό της 14χρονης στην Κρήτη.

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που βίασε την 11χρονη μαθήτρια

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο νεαρός συνελήφθη την Παρασκευή μετά από καταγγελία της οικογένειας της μαθήτριας και αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Αναμένεται τη Δευτέρα να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα και να παραπεμφθεί σε τακτικό Ανακριτή για μια ενέργεια, η οποία αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα αιδούς και ήθους.

Την ίδια ώρα η περιοχή είναι ανάστατη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 24χρονο βαραίνουν και ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαζε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανήλικη κι άλλα άτομα, στοιχεία που εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης, η οποία διεξάγεται με πλήρη μυστικότητα.

Φθιώτιδα: Συνελήφθη 24χρονος στη Λοκρίδα για βιασμό 11χρονης

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share