Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μετανάστες στη Χίο – Έβγαλαν μαχαίρια σε υπαίθριο δημοτικό χώρο

Άμεση η επέμβαση της Αστυνομίας

15 Ιουνίου 2021 12:25
Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μετανάστες στη Χίο –  Έβγαλαν μαχαίρια σε υπαίθριο δημοτικό χώρο

Έντρομοι δεκάδες περαστικοί στη Χίο έβλεπαν σήμερα (15/6) δύο μετανάστες που φιλοξενούνται στην ΒΙΑΛ, όπου πριν από μερικούς μήνες είχαμε έξαρση κρουσμάτων κοροωνοϊού, να διαπληκτίζονται σε υπαίθριο δημοτικό χώρο και να βγάζουν μαχαίρια τραυματίζοντας ο ένας τον άλλο.

Στις αρχές του νησιού σήμανε συναγερμός και αμέσως έσπευσαν στον τόπο της συμπλοκής κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφαλείας που συνέλαβαν αιμόφυρτους τους δύο αλλοδαπούς και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Χίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Παράλληλα, συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έκανε αυτοψία στον χώρο της συμπλοκής και κατέσχεσε δυο μαχαίρια μήκους 28 και 21 εκατοστών.

Αστυνομία περιπολικό

Σε βάρος των δυο μεταναστών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία οδηγήθηκαν την Δευτέρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου. Ωστόσο, το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής δεν έχει διευκρινιστεί και η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση.

Άγριος ξυλοδαρμός στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο (Video)

Ένα τραγικό περιστατικό φαίνεται πως εκτυλίχθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς μια ομάδα νεαρών αλλοδαπών, με καταγωγή από το Πακιστάν, συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, μετατρέποντας σε ρινγκ την Πλατεία Ελευθερίας.

Η άγρια συμπλοκή έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών, με την αφορμή του σοβαρού επεισοδίου να παραμένει άγνωστη. Πολίτες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική συμπλοκή μέρα - μεσημέρι στην καρδιά της πόλης ενημέρωσαν το 100 με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους νεαρούς συμπλεκόμενους υπέστη κάταγμα στο χέρι, ενώ άλλοι δύο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Η σύλληψή τους, ωστόσο, σχετίζεται με τα έγγραφά τους. Ωστόσο δείτε άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς άνδρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του πλοίου και... πέθανε!

Άγρια δολοφονία στον Πειραιά μετά από συμπλοκή αλλοδαπών

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή δυο αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως στο κέντρο του Πειραιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 43χρονος υπήκοος Ιορδανίας, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, συνεπλάκη και τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, έναν 35χρονο υπήκοο Υεμένης.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Περιπολικό στον Πειραιά, συμπλοκή αλλοδαπών με έναν νεκρό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share