Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χανιά: 34χρονος αποπλάνησε 14χρονη και την εκβίαζε με βίντεο

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

11 Ιουνίου 2021 07:18
Χανιά: 34χρονος αποπλάνησε 14χρονη και την εκβίαζε με βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί την Τετάρτη, σε έναν 34χρονο κτηνοτρόφο, στην Κίσσαμο Χανίων, καθώς ο συγκεκριμένος φέρεται να είχε αποπλανήσει μια 14χρονη κοπέλα και στη συνέχεια να την ανάγκαζε να ξαναβρεθεί μαζί του, εκβιάζοντάς την με την απειλή πως την είχε καταγράψει σε βίντεο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 34χρονος είχε γνωρίσει μια 14χρονη τότε κοπέλα και άρχισε να επικοινωνεί μαζί της, αρχικά με μηνύματα. Τελικά, κατάφερε να την αποπλανήσει και κάποιο βράδυ κατέληξαν στο σπίτι του. Όταν όμως εκείνη θέλησε να σταματήσει να τον βλέπει, φέρεται να την απείλησε ότι είχε καταγεγραμμένες τις περιπτύξεις τους σε βίντεο και πως, αν ήθελε αυτό να μείνει κρυφό, θα έπρεπε να ξαναέρθει να τον δει. Παράλληλα, δείτε την ανατριχιαστική κατάθεση της 15χρονης για τον βιασμό της από τον 44χρονο.

Χανιά: 34χρονος αποπλάνησε 14χρονη

Και έτσι γινόταν για κάποιο διάστημα ακόμα, σύμφωνα με τη δικογραφία. Τελικά, όταν μια μέρα το κορίτσι τού δήλωσε πως δεν ήθελε να τον βλέπει άλλο και ότι θα τα αποκάλυπτε όλα στους γονείς της και στην Αστυνομία, εκείνος φέρεται να έβγαλε όπλο και να το έστρεψε εναντίον της.

Οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις και από άλλες νεαρές κοπέλες τις οποίες είχε πλησιάσει ο 34χρονος. Θεωρούν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η δράση του να είναι πολύ ευρεία, ενώ δεν αποκλείουν την πιθανότητα να είχε συνευρεθεί και με κορίτσια μικρότερης ηλικίας.

Χανιά: 34χρονος αποπλάνησε 14χρονη και την εκβίαζε με βίντεο

Τα αδικήματα που αναφέρονται στη δικογραφία είναι ιδιαίτερα σοβαρά, καθώς περιλαμβάνουν τον βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων την Πέμπτη.

Καταγγελία για βιασμό σε στρατόπεδο: «Την εντολή έδωσε ο λοχαγός»

Θύμα βιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 32χρονος άνδρας σε στρατόπεδο πριν από 10 χρόνια, όταν κατατάχθηκε. Ο άνδρας έχει καταθέσει μήνυση στις αρμόδιες στρατιωτικές Αρχές με την οποία υποδεικνύει συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο μηνυτής υποστηρίζει πως η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη διαπράχθηκε στο ιατρείο του στρατοπέδου από στρατιώτη κατ' εντολή ενός λοχαγού ο οποίος ήθελε μ' αυτόν τρόπο να τον εκδικηθεί και να τον τιμωρήσει.

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να αποβληθώ και οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου» λέει ο άνδρας σημειώνοντας παράλληλα πως «κομβικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου καθώς και δύο γυναίκες ΕΠΟΠ οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες όταν ο ίδιος παραδέχτηκε την ηθική αυτουργία».

Τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, διευκρινίζει ο 32χρονος οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν. Ο δικηγόρος του 32χρονου εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας πώς σύντομα οι υπαίτιοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν.

Στρατιωτικές πηγές δεν πήραν θέση για το περιστατικό και αρκέστηκαν στο ότι «η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά». Παράλληλα, δείτε τι θα γίνει με την στρατιωτική θητεία και για ποιους φαίνεται να αυξάνεται στις υπηρεσίες του Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

«Ο γιος μου αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν bullying στο στρατό»: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας 23χρονου (Video)

«Προσπάθησα να τους δώσω ό,τι ήθελαν από παιδιά, το μόνο που ήθελα ήταν να ακολουθήσουν ό,τι ήθελαν. Για το μόνο που επέμεινα ήταν να δουλεύουν, από 13 -14 ήταν στην πιάτσα και να μην γίνουν μαμόθρεφτα», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 23χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ η οικογένειά του υποστηρίζει πως αυτοκτόνησε γιατί ήταν θύμα bullying στον Στρατό. Επίσης, ένα τραγικό και συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε, όπου μία μητέρα αυτοκτόνησε και πήρε μαζί της τον γιο της που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Ήταν ένα παιδί πολυταξιδεμένο, είχε ζήσει στο εξωτερικό, είχε μια μόρφωση. Αντιμετώπισε φοβερές δυσκολίες και ένα φοβερό bullying, το οποίο δεν καταλάβαμε γιατί ο Κυριάκος ήθελε να το αντιμετωπίζει μόνος του, να μην μας στεναχωρεί», είπε ο Μ. Ευαγγελάτος, αναφέροντας πως είναι «άλλο όταν το καψώνι στο Στρατό γίνεται σε ομάδα ατόμων κι άλλο όταν γίνεται ατομικά».

«Ο Στρατός είναι ωφέλιμο εργαλείο, εγώ του έλεγα να πάει. Εκεί θα μπορούσε να δει τη διαφορετικότητα και το χαρακτήρα», είπε και «εξαρράγη» λέγοντας πως «θα πρέπει να φυλάγονται τα παιδιά μας».

«Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα αξιωματικό ή κανένα που να είναι αθώος, θέλω να γίνει έρευνα και να αποδοθούν σωστά τα πράγματα», τόνισε. Ερωτηθείς για το τι συνέβη στο παιδί του είπε πως «είχε μανία καταδίωξης» και περιέγραψε πως «είχε έρθει στο σπίτι με άδεια και φοβόταν ότι θα έρθουν να τον περάσουν στρατοδικείο, επειδή είχε βγάλει φωτογραφία με πολυβόλο». «Δεν είναι μια ανθρώπινη ζωή, χάνονται πάρα πολλά παιδιά και δεν γίνεται τίποτα», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share