Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκίδα: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό, με ελάχιστες μέρες διαφορά!

Η αντίστοιχη τραγωδία πριν λίγους μήνες στον Βόλο!

9 Ιουνίου 2021 10:57
Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκίδα: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό, με ελάχιστες μέρες διαφορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή Τραγωδία: Μέσα σε δύο εβδομάδες «έφυγαν» και οι δύο από τη ζωή.

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο 55χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, Δημήτρης Πίσχινας, που υπηρετούσε παλαιότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπως και η 53χρονη σύζυγος του, Βασιλική Μουρτίκα, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε και εκείνη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς τα κρεβάτια στα πιο κοντινά νοσοκομεία είχαν γεμίσει.

Η 53χρονη άφησε την τελευταία της πνοή πριν 15 μέρες και προχθές κατέληξε και ο σύζυγος της, με τον οποίο διέμεναν, εδώ και χρόνια, στη περιοχή Αφράτι του Δήμου Χαλκιδέων.

Η κηδεία του 55χρονου έγινε την Κυριακή (06-06-2021) στο Αφράτι.

Ο Δημήτρης Πίσχινας

Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκίδα

Η Βασιλική Μουρτίκα

Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκίδα

Ο θάνατος του ζευγαριού έχει «βυθίσει» στο πένθος ολόκληρη την περιοχή, ενώ η ανησυχία για την διασπορά του κορωνοϊού είναι έντονη, όπως στη Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια!

Κορωνοϊός: Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο - Μητέρα και κόρη πέθαναν μέσα σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός: Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Βόλο με μητέρα και κόρη να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας του ιού. Τραγωδία είχαμε και χθες στο Βόλο καθώς μία 34χρονη έχασε τη μάχη από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, μια 70χρονη γυναίκα κατέληξε χθες το πρωί στο Νοσοκομείου του Βόλου όπου νοσηλεύονταν με κορωνοϊό ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρες απεβίωσε και 51ενός ετών κόρη της που νοσηλεύονταν επίσης εδώ και μέρες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Μητέρα και κόρη πέθαναν απο κορωνοϊό στο Βόλο

Τραγωδία στο Βόλο: 77χρονη "έχασε" τη ζωή της από τον κορωνοϊό

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι τραγική με αποτέλεσμα καθημερινώς να ανακοινώνονται όλο και περισσότεροι διασωληνωμένοι αλλά και θάνατοι. Επίσης υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για αυτούς που δεν θα καταφέρουν να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα αυξάνεται καθημερινά η μαύρη λίστα των νεκρών του δεύτερου κύματος της πανδημίας στη Μαγνησία. Σήμερα, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, "έχασε" τη ζωή της ακόμα μία γυναίκα, 77 ετών, η οποία νοσηλευόταν στην Α’ Κλινική COVID 19 του Νοσοκομείου Βόλου με συμπτώματα του φονικού ιού.

Μία 77χρονη έχασε τη ζωή της από τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Βόλου.

Οι γυναίκα σημείωσε επιπλοκές και οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα. Συνολικά στον Βόλο, οι νεκροί από τις 19 Οκτωβρίου φτάνουν τους 81.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share