Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 72χρονη λουόμενη σε παραλία

Εντοπίστηκε το πρωί χωρίς τις αισθήσεις της

5 Ιουνίου 2021 17:31
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 72χρονη λουόμενη σε παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς τις αισθήσεις της εντόπισαν το πρωί μία ηλικιωμένη γυναίκα, λουόμενοι στον Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε την 72χρονη αλλοδαπή στο Κέντρο Υγείας Ν. Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σωρός της άτυχης γυναίκας θα μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Θεσσαλονίκη: «Ντου» αστυνομικών στο Πολυτεχνείο λόγω κορωνοπάρτι - Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο

«Ντου» στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης έκαναν αστυνομικοί, επεμβαίνοντας για να σταματήσουν ένα κορωνοπάρτι στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στο σημείο έφτασαν τέσσερα περιπολικά, με τους αστυνομικούς να διαλύουν το κορωνοπάρτι, κάτι που έγινε και πρόσφατα στη συμπρωτεύουσα.

«Ντου» αστυνομικών στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης

Κορωνοπάρι στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίας ένας νεαρός

Πάντως, την ίδια ώρα στο πανεπιστήμιο υπήρξε κι ένα τραυματισμός νεαρού, ο οποίος χτύπησε όταν άγνωστοι προσπάθησαν να του κλέψουν το μηχανάκι.

Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του, όμως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν συνδέονται το κορωνοπάρτι με την απόπειρα ληστείας.

Ποιος είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής που έκανε κορωνοπάρτι στη Μυτιλήνη

Μπορεί τα μαγαζιά να άνοιξαν με κανόνες και χωρίς μουσική καθώς ο κορωνοϊός καραδοκεί και σκοτώνει ακόμη δεκάδες συμπολίτες μας, όμως, κάποιοι εμφανίζονται αμετανόητοι και προχωρούν σε διοργάνωση κορωνοπάρτι χωρίς κανέναν κανόνα.

Ένα τέτοιο κορωνοπάρτι στήθηκε στη Λέσβο και μάλιστα με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστή, αυτή τη φορά εκτός γηπέδων. Και μπορεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και η παρέα του να κάνουν τις διακοπές τους, αλλά η… ανέμελη διασκέδαση χωρίς να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα, αν μη τι άλλο προκαλεί.

Δείτε τον γνωστό ποδοσφαιριστή που έκανε κορωνοπάρτι στη Μυτιλήνη

Ποιος είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής που έκανε κορωνοπάρτι στη Μυτιλήνη

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή του το in.gr φαίνεται ότι στήθηκε ένα πάρτι με τουλάχιστον 50 άτομα για γενέθλια, με τούρτες, φωτορυθμικά, ποτά, χορό και φυσικά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Και πολλά βεγγαλικά ασφαλώς που σίγουρα είναι ορατά σε όλους και θα έπρεπε να κινητοποιήσουν τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το νησί της Λέσβου δεν έχει ξεπεράσει την πανδημία, το αντίθετο μάλιστα καθώς τοπικοί παράγοντες λένε ότι μπορεί η Λέσβος να μπει ξανά στο κόκκινο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share