Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: 34χρονος κρεμάστηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο!

Έβαλε τέλος στη ζωή του

1 Ιουνίου 2021 08:45
Ηράκλειο: 34χρονος κρεμάστηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρεμασμένος μέσα στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, βρέθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα ένας άντρας 34 ετών.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε νεκρός σε χώρο προσωρινής κράτησης όπου είχε μεταφερθεί έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν μόνος του σε αυτό το χώρο και έκοψε ένα κομμάτι από την κουβέρτα και έδωσε, δια του απαγχονισμού, τέλος στη ζωή του.

Ηράκλειο: 34χρονος κρεμάστηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο!

Ο νεαρός που είχε συλληφθεί τη Δευτέρα για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σοκ στο Ηράκλειο: Μητέρα άφησε το 3χρονο παιδί της στο δρόμο και τράπηκε σε φυγή

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (15/5) στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς μια μητέρα άφησε στη μέση του δρόμου το 3χρονο αγοράκι της και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το Flashnews, η γυναίκα άφησε το παιδί έξω από τα Δικαστήρια και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει. Μάλιστα, περαστικοί προσπάθησαν να την σταματήσουν και άρχισαν να την κυνηγούν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία παρέλαβε το μικρό παιδί ενώ η γυναίκα αναζητείται.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία της γυναίκας αλλά και οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Παράλληλα, διαβάστε για το αγοράκι που δόθηκε για υιοθεσία και εξαφανίστηκε ένα χρόνο μετά.

Αδιανόητη τραγωδία: Δολοφονήθηκε 3χρονο αγοράκι στο πάρτι γενεθλίων του (Video)

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αναζητεί πληροφορίες για τη δολοφονία ενός τρίχρoνου αγοριού που δέχτηκε πυρά και σκοτώθηκε στο πάρτι γενεθλίων του στη Φλόριντα. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Τουρκία, όπου 24χρονος στραγγάλισε την 22χρονη κοπέλα του την ώρα του σ@ξ.

Ο μικρός Ιλάιζα Λαφράνς πιθανότατα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα το Σάββατο στο τέλος του πάρτι στα προάστια του Μαϊάμι, όταν άτομα «εξοπλισμένα με πολλά ημιαυτόματα όπλα, συμπεριλαμβανομένου ενός τουφεκίου», άνοιξαν πυρ προς το σπίτι, καθώς οι γονείς του και άλλα μέλη της οικογένειάς του «καθάριζαν τον κήπο», είπε η αστυνομία. Το παιδί «μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του», πρόσθεσε η αστυνομία.

Αμοιβή για όποιον γνωρίζει κάτι προσφέρουν οι αρχές

Τα χρήματα που προσφέρουν οι αρχές σε όποιον δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών αυξήθηκαν τη Δευτέρα σε 15.000 δολάρια.

Ο Ιλάιζα, ο οποίος θα γινόταν 4 ετών σε λίγες μέρες, γιόρταζε τα γενέθλιά του μαζί με ένα άλλο παιδί, σύμφωνα με συγγενείς του που μίλησαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Βίντεο από το πάρτι γενεθλίων δείχνουν τα μικρά παιδιά να διασκεδάζουν στην πισίνα του σπιτιού, και να περιβάλλονται από πολύχρωμα μπαλόνια. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά την ενεργοποίηση του συστήματος ειδοποίησης ShotSpotter, μια ακουστική τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει πυροβολισμούς και η οποία είναι εγκατεστημένη σε σχεδόν 100 αμερικανικές πόλεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share