Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Ανάβυσσος: Σοκάρει ο πατέρας 11χρονης μαθήτριας - «Έτσι τη γλίτωσα από το δάσκαλο»

Απίστευτες λεπτομέρειες στο φως

26 Μαΐου 2021 20:35
Ανάβυσσος: Σοκάρει ο πατέρας 11χρονης μαθήτριας - «Έτσι τη γλίτωσα από το δάσκαλο»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες, που έρχονται στο φως για τον σάτυρο 48χρονο δάσκαλο και τη δράση του, με έναν πατέρα μαθήτριας να αναφέρεται στο τι είχε συμβεί στην περίπτωση της 11χρονης κόρης του.

Για την υπόθεση του δασκάλου, ο οποίος τέθηκε σε αργία, μίλησε αποκλειστικά στο Open ο πατέρας μαθήτριας δημοτικού, ο οποίος συγκέντρωσε τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο εκπαιδευτικός στην κόρη του. Στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια προχώρησε σε σύλληψη.

Η συγκλονιστική ιστορία του πατέρα της 11χρονης για το δάσκαλο

«Της είπα ότι πρέπει να έχω πλήρη εικόνα των μηνυμάτων. Να μου τα λέει όλα κάθε φορά που στέλνει μήνυμα. Αυτό έγινε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, την Πέμπτη δηλώθηκε ο δάσκαλος γιατί άρχισε να το χοντραίνει», σημείωσε ο πατέρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Open, ο πατέρας της μαθήτριας του δημοτικού αντάλλαξε ο ίδιος, μηνύματα με τον εκπαιδευτικό και πριν τον καταγγείλει στην Αστυνομία, η οποία άμεσα προχώρησε στη σύλληψή του.

«Πήρα τηλέφωνο το “Ανηλίκων” και μέσα σε 20 λεπτά με πήραν πίσω. Είχαν επικοινωνήσει με την ασφάλεια Σαρωνικού. Με το που διάβασαν τα μηνύματα ήταν πλέον πεπεισμένοι. Πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου», υπογράμμισε.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 48χρονος εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο μεταξύ άλλων να μην πλησιάζει ούτε να επικοινωνεί με τα παιδιά. Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας όμως ζητεί απονομή δικαιοσύνης.

«Εγώ δεν θα γίνω σωτήρας του κόσμου. Εγώ έσωσα το παιδί μου και κατ’ επέκταση βοηθήθηκαν και άλλα παιδάκια. Ο άνθρωπος ήταν από τους καλυτερους δασκάλους και ημουν πολύ χαρούμενος που είχαμε αυτόν τον δάσκαλο φέτος. Υπενθυμίζεται πως έπειτα από την άσκηση ποινικής δίωξης, ο 48χρονος τέθηκε σε αργία με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, ενώ η απόλυση προβλέπεται μόνο σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share