ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Παγωμάρα» στην Πάτρα: Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει μπροστά σε παιδικό σταθμό

«Παγωμάρα» στην Πάτρα: Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει μπροστά σε παιδικό σταθμό
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

«Παγωμάρα» επικρατεί στην Πάτρα, καθώς το πρωί της Δευτέρας (24/5) μια γυναίκα, που βρισκόταν μπροστά σε παιδικό σταθμό στην περιοχή του Ρίου, απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την αστυνομία ειδοποίησε μια φίλη της γυναίκας, με την πόλη να έχει ζήσει πολύ πρόσφατα κι άλλο τραγικό περιστατικό.

Πάτρα: Ψάχνουν τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα που απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή της βρισκόταν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο Ρίο της Πάτρας.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news αστυνομικοί που βρίσκονται στην περιοχή αναζητούν το αυτοκίνητο της γυναίκας που φέρεται να κυκλοφορεί στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Τσιάκαλος – Το βίντεο ντοκουμέντο και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Τσιάκαλος! Ο ανατριχιαστικός θάνατος του άτυχου οδηγού συγκλονίζει την Πάτρα. Συντετριμμένος ο πατέρας του, από το νέο χτύπημα της μοίρας!

Ο 33χρονος Νίκος Τσιάκαλος ήταν ο οδηγός της μηχανής που έχασε τη ζωή του όταν το όχημα καρφώθηκε μέσα σε κατάστημα με πλακάκια στην οδό Ακρωτηρίου στις 03.00 το πρωί.

Ο άτυχος 33χρονος κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Πάτρα όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και κατέληξε σπάζοντας τη τζαμαρία μέσα στο κατάστημα. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο ήταν δυστυχώς ήδη νεκρός, με τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, να μην αποδίδουν.

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας

Η μοίρα χτύπησε σκληρά τον πατέρα του 33χρονου, Σπύρο Τσιάκαλο. Ο εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου που ακρωτηριάστηκε όταν εξεράγη χειροβομβίδα στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας τον Οκτώβριο του 2017, θρηνεί σήμερα τον 33χρονο γιό του Νίκο που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στην οδό Ακρωτηρίου.

Ο Σπύρος Τσάκαλος έχασε το αριστερό του χέρι ολοσχερώς από τον καρπό και κάτω, όταν στις 17 Οκτωβρίου του 2017, εξερράγη στα χέρια του χειροβομβίδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τύπου Μ131, η οποία βρισκόταν σε κιβώτιο στο απορριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν, εντός της χωματερής Ξερόλακας Πατρών, σε διατεταγμένη υπηρεσία απομάκρυνσης επικίνδυνου κατασχεμένου από δεκαετίας υλικού από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου της οδού Μαιζώνος Πατρών.

Με ανακοίνωσή του “Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του Νίκου Τσιάκαλου γιού του εργαζόμενου στο Δήμο Σπυρίδωνα Τσιάκαλου. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους φίλους του άτυχου νέου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου