Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Πάτρα: Τραγουδιστής εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Σοκαριστικές στιγμές - Έδωσε σημεία ζωής και σώθηκε

17 Μαΐου 2021 23:59
Συναγερμός στην Πάτρα: Τραγουδιστής εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές στιγμές έζησε η κοινωνία της Πάτρας τις τελευταίες ώρες, αφού γνωστός τραγουδιστής είχε εξαφανιστεί και σήμανε συναγερμό το βράδυ της Δευτέρας (17/5), αναφέροντας σε ανάρτησή του πως σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Ο Πατρινός καλλιτέχνης Νικόλας Αδάμ, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, ανέφερε ότι βάζει τέλος στη ζωή του «πριν μου την πάρουν αυτοί».

Πάτρα απειλή για αυτοκτονία

Οι στιγμές αγωνίας για τον Πατρινό καλλιτέχνη

Όπως ήταν φυσικό, τεράστια ήταν η ανησυχία σε φίλους και γνωστούς του καλλιτέχνη, οι οποίοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ενώ αμέτρητα ήταν τα σχόλια γεμάτα φόβο και αγωνία κάτω από την ανάρτηση του καλλιτέχνη. Σημεία ζωής έδωσε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, με μια τραγωδία να γράφεται νωρίτερα στην περιοχή.

Λίγο αργότερα επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει. Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό… Δεν είχα άλλη επιλογή… Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!».

Λύγισε ο "Ρομπέν των φτωχών"

Ο Νίκος Παλαιοκώστας μεταφέρθηκε ξανά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς φαίνεται πώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Ο φυλακισμένος εκτίει την ποινή του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, ο βαρυποινίτης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για τρίτη φορά στο νοσηλευτικό ίδρυμα, τις τελευταίες μέρες, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στο νοσοκομείο Πάτρας ο Νίκος Παλαιοκώστας

Ποιος είναι ο Νίκος Παλαιοκώστας

Ο Νίκος Παλαιοκώστας γεννήθηκε το 1960 στο χωριό Μοσχόφυτο των Τρικάλων. Είναι αδελφός του Βασίλη Παλαιοκώστα. Το 1979 αποφασίζει να γίνει ναυτικός και μπαρκάρει στα καράβια. Πολύ γρήγορα, όμως, θα εγκαταλείψει τη θάλασσα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα αρχίσει να επιδίδεται σε μικροκλοπές και διαρρήξεις μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Βασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος εν τω μεταξύ είχε ξεκινήσει νωρίτερα την εγκληματική σταδιοδρομία του.

Ο καταζητούμενος επί τουλάχιστον 16 ολόκληρα χρόνια, Νίκος Παλαιοκώστας τελικά θα συλληφθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου του 2006, έξω από το χωριό Λιβάδι στον Παρνασσό, πέφτοντας σε ένα μπλόκο που είχε στήσει η αστυνομία της Λιβαδειάς. Ο Νίκος Παλαιοκώστας προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, αλλά εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου. Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένα αυτόματο όπλο καθώς και σφαίρες.

Μέχρι σήμερα, ο Νίκος Παλαιοκώστας βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας. Σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο Νίκος Παλαιοκώστας θα εκτίσει ποινή 197 ετών και 376 μηνών για σωρεία αδικημάτων. Το 2018 και μετά από 13 αιτήσεις για παροχή ολιγοήμερης άδειας, η αίτηση του ενώ αρχικά έγινε δεκτή στην συνέχεια όμως απορρίφθηκε, με το αιτιολογικό να είναι πάντοτε το ίδιο: «Το αίτημά σας για χορήγηση αδείας απερρίφθη, διότι η ποινική σας κατάσταση και η σχέση σας με την ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρέχουν τη βεβαιότητα ότι θα κάνετε ορθή χρήση αυτής».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share