Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός

Ύποπτος για το στυγερό φόνο

17 Μαΐου 2021 21:28
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (17/5) ο Γεωργιανός ύποπτος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον ίδιο να έχει συλληφθεί στον Έβρο στην προσπάθεια να φύγει από την Ελλάδα.

Ο 30χρονος πρόκειται να εξεταστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης κοπέλας, από αδίστακτους κακοποιούς, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ερευνάται η περίπτωση του Γεωργιανού

Ο αλλοδαπός φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία η οποία διαπράχθηκε, τον περασμένο Μάρτιο, σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι, τους οποίους οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν, όπως και την οικιακή βοηθό τους και διερευνάται εάν εμπλεκεται και στη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν να εστιάζουν σε σεσημασμένους κακοποιούς, που έχουν διαπράξει με ιδιαίτερη βιαιότητα ληστείες, ενώ τα εργαστηριακά ευρήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις κακοποιοί παρέμειναν για πολλή ώρα, αναμένεται να «ρίξουν φως» στην υπόθεση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: "Θα συλληφθούν οι δράστες! Έκαναν πολλά λάθη..."

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κοντά στη σύλληψη των δραστών φέρεται να είναι η Αστυνομία, όσο και αν κρατάει κλειστά "στόματα"!

Ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», σχολίασε το ζήτημα της εγκληματικότητας και των ποινών που επιβάλλονται από τα ελληνικά δικαστήρια σε αυτούς που τελούν εγκλήματα αλλά και την αδυναμία του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας.

«Έχουμε κρεσέντο ανθρωποκτονιών. Αφαιρούνται ζωές χωρίς καμία αναστολή. Οι ποινές είναι πολύ μικρές, κάποιοι καταδικάζονται για δέκα χρόνια και βγαίνουν στα τέσσερα», τόνισε αρχικά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Όσους κι αν πιάσει η αστυνομία, δεν θα λυθεί το πρόβλημα»

Στη συνέχεια, εξέφρασε το εξής: «Όταν μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, τα πράγματα δεν είναι απλά. Υπάρχει ομερτά, υπάρχουν κλειστά στόματα. Δεν μπορεί η αστυνομία να ελέγχει όποιους έχουν ομιχλώδεις δραστηριότητες».

«Έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες δολοφόνους. Η δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έγινε από κατ' επάγγελμα ληστές αλλά όχι με την ουσία της λέξης. Έκαναν πολλά λάθη, οι δράστες θα συλληφθούν».

« Έχει κάνει πολλά πράγματα η αστυνομία και κάνει διαρκώς προσπάθειες αλλά η μαφία δεν είναι κάτι απλό. Όμως, όσους κι αν πιάσει η αστυνομία δεν θα λυθεί το πρόβλημα καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες τιμωρίες», κατέληξε ο κ. Καλλιακμάνης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share