Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα τροπή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ύποπτος στα χέρια της αστυνομίας!

Ο άνδρας ταιριάζει στην περιγραφή του ενός δράστη

16 Μαΐου 2021 13:04
Νέα τροπή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ύποπτος στα χέρια της αστυνομίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκλα Νερά: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ύποπτος άνδρας που επιχείρησε να διαφύγει από την Ελλάδα και να περάσει στη Βουλγαρία, καθώς η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι ενδέχεται να σχετίζεται με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. Παράλληλα, δείτε εδώ το νέο σενάριο για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ΕΡΤ, έχει προσαχθεί ένας Γεωργιανός, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος επιχείρησε να περάσει από τον Έβρο στη Βουλγαρία έχοντας στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο.

Ο Γεωργιανός είναι παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών καθώς φαίνεται να είχε συμμετοχή σε μια ιδιαιτέρως σκληρή ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Πικέρμι, πριν από λίγους μήνες.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, ο Γεωργιανός φαίνεται πως ταιριάζει και στην περιγραφή του «κοντού δράστη» που έδωσε στη δημοσιότητα ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν.

Στον Έβρο μεταβαίνει κλιμάκιο αστυνομικών από την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα και να τον ανακρίνει η ειδική ομάδα που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ψυχολογικό προφίλ των δολοφόνων της 20χρονης - «Ήταν ερασιτέχνες, έχουν κάνει πολλά λάθη» (Video)

Συνεχίζεται η έρευνα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που στέρησε τη ζωή σε μία 20χρονη μάνα. Μάλιστα ξεκίνησε νέα έρευνα μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, όπως αναφέρθηκε στο OPEN. Παράλληλα, νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι σημαντικό να έχουν όλα τα δεδομένα από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις συγκεκριμένες ώρες που έγινε το έγκλημα. Ψάχνουν έτσι όλα τα κινητά που ήταν ανοιχτά στην περιοχή εκείνη την ώρα, γιατί θεωρούν ότι οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθος, που θα τους οδηγήσει στα ίχνη τους.

Ο διδάκτωρ ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής σκιαγραφεί το ψυχολογικό προφίλ των δολοφόνων της Καρολάιν στο ειδεχθές έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά. «Βλέπουμε σίγουρα χρήση τοξικών ουσιών, χωρίς κανένα αίσθημα ηθικής. Στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης οι άνθρωποι έχουν απομονωθεί μέσα στην ατομικότητά τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μια ψυχολογία στα όρια διαταραχής προσωπικότητας, για αυτό και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά τους.

Η κοπέλα φώναξε και τους προκάλεσε υστερία. Οι γείτονες όμως πώς δεν τους άκουσαν; Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το κοινωνικό περιβάλλον; Aυτό είναι το πιο ανησυχητικό φαινόμενο», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλά για το ζήτημα της εγκληματικότητας με αφορμή το ειδεχθές έγκλημα με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Ισόβια δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο πολίτης να ενημερώνει τις Αρχές αν δει κάτι ύποπτο και οι Αρχές να το ερευνούν. Κακοποιοί βγαίνουν με άδειες και δεν επιστρέφουν ποτέ. Είχαν σίγουρα επιτηρήσει τις προηγούμενες μέρες οι δολοφόνοι το σημείο. Θα υπάρχουν σχετικά βίντεο χωρίς καλυμμένο πρόσωπό τους. Οι κάμερες θα τους έχουν πιάσει. Ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες, έχουν κάνει πολλά λάθη. Η κοπέλα αντέδρασε με το ένστικτο της μάνας. Δεν ήθελαν να την σκοτώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

O Βαγγέλης Παπατζητζές, οικογενειακός φίλος των θυμάτων της οικογενείας του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μιλά για το γεγονός που συγκλόνισε ολόκληρη την χώρα. «Είναι γροθιά στο στομάχι, είναι κάτι απίστευτο», αναφέρει. «Ήρθαμε όλοι στη θέση τους. Επειδή κι εγώ πρόσφατα έγινα πατέρας, είναι συγκλονιστικό. Η κόρη του με την κόρη μου γεννήθηκαν με 5-6 μέρες διαφορά»

Οι πληροφορίες της Αστυνομίας λένε ότι οι εγκληματίες είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον τσιλιαδόρο τους και τα στοιχεία αυτά θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στην ερευνά τους.

Σύμμαχος των Αρχών για να εντοπίσουν σήμα από τα τηλέφωνα των δραστών είναι το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη αλλά και το γεγονός ότι στις 5.00 το πρωί που έγινε η ληστεία δεν κυκλοφορεί κόσμος έξω και έτσι μπορούν πιο εύκολα να αποκαλυφθούν εκπομπές από ύποπτα κινητά τηλέφωνα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share