Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η χαραμάδα αποκάλυψε τους δολοφόνους της Καρολάιν! Το νέο σενάριο για τους δράστες (Video)

Κλειδί» οι καταθέσεις του 32χρονου πιλότου

16 Μαΐου 2021 08:35
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η χαραμάδα αποκάλυψε τους δολοφόνους της Καρολάιν! Το νέο σενάριο για τους δράστες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται στο κατόπι των δραστών της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν αρχίζει και θυμάται πολλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μια χαραμάδα υπήρχε και έβλεπε τι συνέβαινε στο σπίτι του, καθώς οι δράστες δεν του είχαν κλείσει τα μάτια τελείως με την μονωτική ταινία.

Άκουγε τους δράστες που έβριζαν στα ελληνικά τη άτυχη Καρολάιν, μάλιστα οι αδίστακτοι κακοποιοί ενώ η 20χρονη είχε πεθάνει έκατσαν στο σπίτι άλλη μισή ώρα και έψαχναν και άλλα χρήματα.

Κάποια στιγμή ο πιλότος μπόρεσε και είδε έναν από τους δολοφόνους της Καρολάιν και μάλιστα τον έχει περιγράψει λεπτομερώς στις Αρχές.

Επόμενο στοιχείο που βοηθά τις έρευνες είναι οι κάμερες τις περιοχής, τις οποίες σαρώνουν οι αστυνομικοί. Τέλος, μεγάλη βοήθεια υπάρχει από απλούς πολίτες καθώς τουλάχιστον 100 άτομα έχουν επικοινωνήσει με την ΕΛ.ΑΣ και παρέχουν πληροφορίες και στοιχεία πού ίσως βοηθήσουν στην εξιχνίαση αυτό του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Το νέο σενάριο για τους δράστες

Σύμφωνα με το MEGA οι αρχές εξετάζουν πολλά σενάρια για το έγκλημα. Ένα από αυτά είναι οι διαρρήκτες να άφησαν το αυτοκίνητό τους κάποια μέτρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού και πεζή μέσα από τα οικόπεδα στην περιοχή, να έφτασαν στο σπίτι.

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share