Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Θλίψη στο Πόρτο Ράφτη: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Μητσούνης

Θρήνος για έναν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της περιοχής!

17 Μαΐου 2021 14:59
Θλίψη στο Πόρτο Ράφτη: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Μητσούνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη από τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Γιαννάκη, γνωστός στην περιοχή ως... Μητσούνης, που ήταν το παρατσούκλι του!

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στο Πόρτο Ράφτη, αφού ήταν ιδιοκτήτης του cafe "Del Mar" και του εστιατορίου "ΦΥΚΙ ΦΥΚΙ" και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή! Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα γνωστός και σε πρόσωπα της showbiz, με την είδηση του θανάτου του να την κάνει γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης, μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος 'Μητσούνης'

O Γιώργους Μητσούνης ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της περιοχής και η ξαφνική είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, πιθανότητα από καρδιακή προσβολή!

Εκοιμήθηκε ο "παππάς των Εξαρχείων", Ανανίας Κουστένης - Τι έλεγε για τους αναρχικούς;

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε, χτυπημένος από τον κορωνοϊό, το Σάββατο 15 Μαΐου, ο πατήρ Ανανίας Κουστένης.

Πρόκειται για τον ιερά που λειτουργούσε συχνά το παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στα Εξάρχεια, επί της Ισαύρων. Ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στην περιοχή, ενώ σε τηλεοπτική του συνέντευξη έλεγε για τους αναρχικούς της περιοχής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Βασίλη Βασιλικού: «Πολύ καλά νιώθω στα Εξάρχεια. Η Ορθοδοξία είναι αναρχία. Αναρχικός είναι εκείνος, ο οποίος δεν είναι ούτε δούλος, ούτε τύραννος του άλλου. Θέλει μαγκιά να είσαι αναρχικός.»

Ο πατήρ Ανανίας Κουστένης γεννήθηκε στη Δημητσάνα το 1945 και ακολούθησε τον δρόμο του μοναχισμού. Σπούδασε Θεολογία και Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολήθηκε συστηματικά με τη μετάφραση του έργου του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού ενώ, μνημειώδες παραμένει το έργο της μετάφρασης και του σχολιασμού της Χρονογραφίας του Θεοφάνη.

Για την προσφορά του στα θεολογικά γράμματα και είχε τιμηθεί κατά τη διάρκεια της 6ης Έκθεσης Χριστιανικού Βιβλίου τον Νοέμβριο του 2017 στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share