Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έξαλλη με τους ισχυρισμούς του Φιλιππίδη - Αρνείται τις κατηγορίες ο ηθοποιός, στο «πλευρό» του η Μπάρμπα

Δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά για τον ισχυρισμό του πως διατηρούσαν ερωτικό δεσμό τον οποίο γνώριζαν και άλλοι

17 Μαΐου 2021 12:47
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έξαλλη με τους ισχυρισμούς του Φιλιππίδη - Αρνείται τις κατηγορίες ο ηθοποιός, στο «πλευρό» του η Μπάρμπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη φέρεται να είναι η ηθοποιός Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον ισχυρισμό του Πέτρου Φιλιππίδη ότι την περίοδο που ουσιαστικά εκείνη τον κατήγγειλε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμη και επάνω στη σκηνή, εκείνος διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της και πως τίποτα δεν έγινε χωρίς τη θέλησή της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μάλιστα δήλωσε πως η ηθοποιός έχει εκδικητικά κίνητρα γι’ αυτόν τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά. Η πρωταγωνίστρια φέρεται εξοργισμένη με τα όσα όταν διάβασε και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά για τον ισχυρισμό του πως διατηρούσαν ερωτικό δεσμό τον οποίο γνώριζαν κι άλλοι, μεταξύ των οποίων και η ίδια η γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου.

Να θυμίζουμε πως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καταγγελία της είχε υποστηρίξει πως, παρότι τον είχε παρακαλέσει κατ΄ επανάληψη να μην το κάνει γιατί αισθανόταν άσχημα, εκείνος τη φιλούσε χυδαία επί σκηνής χωρίς καν να το απαιτεί στο σενάριο και με τον κόσμο να αντιδρά με επιφωνήματα αποδοκιμασίας, ακόμη κι όταν την παράσταση παρακολουθούσε το τότε αγόρι της ή μέλη της οικογένειάς της.

Φιλιππίδης: Αρνείται τις κατηγορίες - «Είχα σχέση με την Παπαχαραλάμπους εν γνώσει της συζύγου μου»

Ως θύμα μιας «αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματα τους στην δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι», επιχειρεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός δίνει τις δικές του απαντήσεις απέναντι στις κατηγορίες της δίωξης και και αρνείται κάθε κατηγορία.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν οι ισχυρισμοί του ότι ουδέποτε παρενόχλησε σεξουαλικά και προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια της ηθοποιού Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, με τη οποία, όπως λέει, διατηρούσε ερωτική εξωσυζυγική σχέση εις γνώσιν της συζύγου του Ελπίδας Νίνου!

«Η γνωριμία μου με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000-2001 είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών.

Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά τη διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ηδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες του ίδιου αδικήματος, στο πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημά του, σύμφωνα με τη Realnews, αρνείται τα όσα του αποδίδονται, χαρακτηρίζοντας τις εις βάρος του καταγγελίες «απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες». Υποστηρίζει δε πως «ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στην γυναίκα και την γενετήσια ελευθερία…».

Στο υπόμνημά του, ο ηθοποιός απαντά στις εις βάρος του καταγγελίες, ακόμα και σε εκείνες για τις οποίες ο εισαγγελέας δεν του άσκησε δίωξη λόγω παραγραφής των περιγραφόμενων αδικημάτων, όπως στις περιπτώσεις των γνωστών ηθοποιών Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και Λένας Δροσάκη. Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, εγκαλεί τον εισαγγελικό λειτουργό πως τις συμπεριέλαβε, αν και ποινικά μη αξιόλογες, στη δικογραφία ως «ενισχυτή» για να επιβαρυνθεί η θέση του:

«Οι λοιπές καταγγελίες αποτελούν, εμμέσως πλην σαφώς, λόγω της συνένωσής τους σε μία δικογραφία, μομφές σε βάρος του προσώπου μου, οι οποίες, πέραν του ότι δεν είναι ποινικώς αξιόλογες, με προσβάλλουν κατάφωρα…», υποστηρίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός που αρνείται όλες τις κατηγορίες υποστηρίζει ότι η γυναίκα που καταγγέλλει τον βιασμό ήταν αυτή που προκαλούσε προβλήματα στη ζωή του. «Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου».

Η δικογραφία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη έχει περάσει στα χέρια ανακριτή ο οποίος σύντομα θα τον καλέσει να απολογηθεί για τις κακουργηματικές πράξεις που αντιμετωπίζει.

Η Βάνα Μπάρμπα επιμένει στην υπεράσπιση του Φιλιππίδη: Δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Βάνα Μπάρμπα με μια ανάρτηση την οποία έκανε το Σάββατο και υπερασπιζόταν τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία ενός βιασμού και δυο για απόπειρες βιασμού.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια..» έγραψε η γνωστή ηθοποιός προκαλώντας έναν πραγματικό χαμό από τις αρνητικές αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Σήμερα, η Βάνα Μπάρμπα επανήλθε με νέα σειρά αναρτήσεων μέσω των οποίων υπερασπίζεται τόσο τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και και τον Γιώργο Κιμούλη τονίζοντας ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν δεν συνάδουν με το ταλέντο τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share