Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος για την 5χρονη Κλαούντια - Παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ έκοβε παπαρούνες

Σπαραγμός και οδύνη!

12 Μαΐου 2021 10:11
Θρήνος για την 5χρονη Κλαούντια - Παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ έκοβε παπαρούνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηλεία: Βουβός θρήνος στην Αρετή όπου χθες στις 4 το απόγευμα η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε το αγγελούδι, την μόλις 5,5 ετών Κλαούντια που παρασύρθηκε από Ι.Χ. προχθές ενώ έκοβε παπαρούνες.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός της που αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν ότι μέσα σε ένα λεπτό χάθηκε το χαμογελαστό αγγελούδι τους, η Κλαούντια που έδινε με τη λάμψη της ζωή και φως σε όλο το σπίτι.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε για το τραγικό δυστύχημα η ακόλουθη ανακοίνωση: «Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Μοσχονερίου Λεχαινών.

Θρήνος για την 5χρονη Κλαούντια

Ειδικότερα, ένας αλλοδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 6χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζή.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Ηράκλειο: Η μορφίνη έστειλε στον θάνατο τον Τηλέμαχο Κακουλίδη

Η εξαφάνιση του 44χρονου λογιστή Τηλέμαχου Κακουλίδη, από την Κρήτη είχε απασχολήσει την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, μετά τις επίμονες προσπάθειες της οικογένειάς του.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα (11/5) η υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία Τηλέμαχου Κακουλίδη, τον Νοέμβριο του 2019.

Στο εδώλιο παραπέμπονται συντοπίτες του θύματος πατέρας και γιος. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κακουργηματική κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ενώ ο γιος -ο οποίος είναι προφυλακισμένος- κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της διάθεσης.

Οι έρευνες σε συνδυασμό με τις ιατροδικαστικές ενέργειες και εξετάσεις (νεκροψία-νεκροτομή, τοξικολογικές, DNA) αποκάλυψαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί δηλητηρίαση από τη χορήγηση μεγάλης ποσότητας μορφίνης και στη συνέχεια είχε μεταφερθεί και εγκαταλειφθεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Η μορφίνη έστειλε στον θάνατο τον Τηλέμαχο Κακουλίδη

Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο 44χρονος λογιστής ήταν εν ζωή όταν εγκαταλείφθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ερημικό δρόμο, μέσα στο ψύχος της νύχτας.

Σύμφωνα με το cretalive, οι τραγικοί γονείς του 44χρονου παρά τη συντριβή, δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να αναδειχθεί η πραγματική αλήθεια γύρω από τις συνθήκες θανάτου του παιδιού τους. Παράλληλα, διαβάστε για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share