Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκότωσαν μητέρα και σκυλί, αφαίρεσαν 10.000 ευρώ! Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Σοκάρουν όλα όσα έρχονται στο φως για το τραγικό αυτό έγκλημα

11 Μαΐου 2021 09:02
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκότωσαν μητέρα και σκυλί, αφαίρεσαν 10.000 ευρώ! Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για το φρικτό έγκλημα που έγινε τη νύχτα στα Γλυκά Νερά με μία γυναίκα νεκρή δίπλα στον δεμένο σύζυγό της ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το 11 μηνών μωρό τους.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Στο σημείο έσπευσαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Τι ανέφερε στις Αρχές ο σύζυγος;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι περίπου στις 4:30, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να το ψάχνουν.

Αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο ίδιος κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε επιτόπου. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το κουβάρι του θρίλερ άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα, όταν έγινε γνωστή η πληροφορία πως μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, δίπλα στον δεμένο σύζυγό της, σε σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα, 20 ετών, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εντοπίστηκε μέσα στη σοφίτα. Δεμένος σε καρέκλα εντοπίστηκε ο 32χρονος συζύγός της. Οι δράστες φαίνεται πως προκάλεσαν τον θάνατο με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι καθώς η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικά τραύματα. Νωρίτερα είχαν κρεμάσει και τον σκύλο της οικογένειας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share