Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πιάστηκε κι άλλος «δράκος»: Συνελήφθη ο 34χρονος που επιτέθηκε σε γυναίκες στη Βούλα

Τον «έπιασαν» από το βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

11 Μαΐου 2021 17:17
Πιάστηκε κι άλλος «δράκος»: Συνελήφθη ο 34χρονος που επιτέθηκε σε γυναίκες στη Βούλα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ακόμη ένας επίδοξος «δράκος», μετά τις τελευταίες εξελίξεις για εκείνον στην Νέα Σμύρνη, φαίνεται πως βρέθηκε στα «δίχτυα» της Αστυνομίας, καθώς οι Αρχές συνέλαβαν σε καφετέρια του Περιστερίου τον 34χρονο, που είχε επιτεθεί σε γυναίκες στα Νότια προάστια.

Το βράδυ της 27ης Απριλίου, ο δράστης, βρισκόταν στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, και επιτέθηκε σε μία ανήλικη και άλλες τρεις νεαρές γυναίκες, που αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα παροχής πληροφοριών. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε προσπαθώντας να τις βιάσει.

Βούλα: Σύλληψη του 34χρονου άνδρα για την επίθεση σε γυναίκες στα Νότια προάστια

Ένα από τα θύματα, μία 23χρονη, κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο την επίθεση του άνδρα με το τζόκεϊ, την πορτοκαλί μπλούζα κι το σκουρόχρωμο παντελόνι. Ο αλλοδαπός στις εικόνες φαίνεται να κινείται γρήγορα προς την κοπέλα και να την ρίχνει κάτω. Όπως αναφέρει συγγενής της 23χρονης που ανέβασε το βίντεο της επίθεσης στο facebook, ο άνδρας που της μιλούσε αγγλικά την πλησίασε ενώ η 23χρονη είχε βγάλει το σκυλί της βόλτα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ των επιθέσεων, ενώ αναγνωρίστηκε από το σύνολο των θυμάτων του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο «καίει» τον 22χρονο για επίθεση σε γυναίκα

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις για τον επίδοξο «δράκο» της Νέας Σμύρνης, με ένα ακόμη βίντεο να «καίει» τον 22χρονο φοιτητή, καθώς εκεί φαίνεται να επιτίθεται σε γυναίκα.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η κοπέλα που τον κατήγγειλε στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα έδωσε και βίντεο με τον ίδιο να φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας της, δεν είναι η μόνη που έχει οπτικό υλικό από τέτοιου είδους περιστατικό.

Νέα Σμύρνη: Το νέο βίντεο που «καίει» τον 22χρονο

Μία άλλη γυναίκα που μάλιστα τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού, παρέδωσε στις δικαστικές αρχές μέσω του δικηγόρου της, ένα στικάκι με βίντεο, που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, στο βίντεο καταγράφεται η επίθεση που έγινε στις 6 Αυγούστου 2020 στην περιοχή του Ν. Κόσμου. Η κοπέλα μετά την επίθεση, πήρε τα πλάνα από το κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, την έπιασε από το λαιμό και την κόλλησε στον τοίχο. Εκείνη στην προσπάθειά της να αντιδράσει, του τράβηξε τη μάσκα του. Τότε, για καλή της τύχη, εκείνος τρόμαξε και έφυγε.

Όλο αυτό το περιστατικό, φαίνεται ότι είναι αποτυπωμένο στο βίντεο το οποίο είναι στα χέρια των δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ασφάλεια ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητας φωτογραφία του 22χρονου και όπως όλα δείχνουν, είναι ένα αίτημα που θα γίνει αποδεκτό. Κι αυτό γιατί, θεωρούν ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν έχουν καταγγελθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share