Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νταλίκα έπιασε φωτιά εν κινήσει στην παλαιά E.O Αθηνών-Κορίνθου - Διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα (Video)

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

7 Μαΐου 2021 08:22
Νταλίκα έπιασε φωτιά εν κινήσει στην παλαιά E.O Αθηνών-Κορίνθου - Διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά σε νταλίκα που βρισκόταν εν κινήσει σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 σήμερα (7/5) τα ξημερώματα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο Σουσάκι Κορινθίας. Επίσης, συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική όταν το κέντρο της υπηρεσίας δέχτηκε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στην περιοχή του Ρέντη.

Λόγω εύφλεκτων υλικών που μετέφερε σημειώθηκαν ισχυρές εκρήξεις και τα φλεγόμενα αντικείμενα προκάλεσαν πολλές διάσπαρτες εστίες φωτιάς. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν 6 οχήματα με 18 πυροσβέστες.

O οδηγός εγκατέλειψε έγκαιρα το όχημα, σύμφωνα με το korinthostv.gr. Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η παλαιά Εθνική Οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι να θα καθαριστεί ο δρόμος από τα μεταλλικά αντικείμενα. Η φωτιά έσβησε τα ξημερώματα.

Λαμία: Λαμπάδιασε νταλίκα φορτωμένη με ελιές (Video)

Λαμία: Παρανάλωμα του πυρός έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4) στην εθνική οδό Λαμίας - Θεσσαλονίκης, από άγνωστη αιτία, φορτηγό με επικαθήμενο το οποίο κουβαλούσε βρώσιμες ελιές, στο 262ο χλμ. στους Αγίους Θεοδώρους. Το φορτηγό, όπως αναφέρει το lamiareport.gr κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι.

Άμεσα σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική, ενώ η Αστυνομία για να διευκολύνει το έργο της κατάσβεσης και να μην κινδυνεύσουν διερχόμενα οχήματα με τους επιβάτες τους, διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο για δύο περίπου ώρες. Στο σημείο επενέβησαν, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από το ΠΚ Δρυμώνα Μαγνησίας και ένα από το Κλιμάκιο Στυλίδας, ωστόσο το φορτηγό με το επικαθήμενο, όπως και το φορτίο, καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν κινδύνευσε ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του, ούτε κάποια άλλη ανθρώπινη ζωή. Για το διάστημα που έμεινε κλειστή η εθνική οδός, γινόταν εκτροπή στον Α/Κ Γλύφας (256+179 Χ/Θ) και μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού τα οχήματα εισερχόταν στην Α.Θ.Ε από τον Α.Κ Αγίων Θεοδώρων (262+471). Ωστόσο φωτιά ξέσπασε πρόσφατα και στην Άνοιξη Αττικής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share