Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Στην φυλακή θα φας τρελή π@@τσ@": Ξεφτιλίζουν τον τύπο που πέταξε το μόριο του έξω, στο προφίλ του στο Facebook!

"Κρίμα που ο πατέρας σου δεν τραβήχτηκε"!

6 Μαΐου 2021 22:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρελαμένο είναι το Πανελλήνιο με τον απαράδεκτο τύπο που πέταξε το μόριο του έξω και κυνηγούσε μια 25χρονη κοπέλα στη Νέα Σμύρνη!

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του θύματος στα social media οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του τύπου και αμέσως τα στοιχεία του έγιναν γνωστά! Τόσο γνωστά που στο προφίλ του στο Facebook έχει στηθεί κυριολεκτικά "πάρτι" από αγανακτισμένους πολίτες που ζητούν ακόμα και τον... θάνατό του!

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια παραπάνω:

"Είσαι η ντροπή τών αντρών ρε αρχιδι κρίμα τους γονείς σου που δε σε μεγάλωσαν με σφαλιάρες γαμω το κεφάλι σου στη φυλακή θα φας τρελή πουτσα αλλά όταν βγεις μην αγχώνεσαι δε θα σε ξεχάσουμε θα σου κάνουμε ενα τατουαζ στη μουρη"

"Ψωφα καργιολη!!!! Καλύτερα τράβα αυτοκτονα είναι μια καλή λύση!!! Ότι έκανες θα στο κάνουν και χειρότερα εκεί θα πας!!!! Σε περιμένουν μέσα με της ψ...ς έξω όλοι!!!! Κομπιασε Βρωμοπουστα!!!!"

"Μα την Παναγία,αν ήμουν αγόρι μου μπροστά στο συμβάν και σε όσες άλλες κοπέλες είχες παρενοχλήσει.. θα σε έπιανα από εκεί αηδιαστικό σίχαμα,θα στο έκοβα και θα σε έβαζα να το φας μέχρι να πνιγείς και να ψοφήσεις μπροστά στα μάτια μου και να σε καίω ζωντανό."

Ξεφτιλίζουν τον τύπο που πέταξε το μόριο του έξω στο προφίλ του στο Facebook!

Απίστευτη κοινωνία: Η 25χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση πήγε από τους 8.000 στους 15.000 followers στο Instagram μέσα σε 10 ώρες!

Σε τι κοινωνία ζούμε; Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι το "παίζουν" θιγμένοι με την συμπεριφορά του τύπου (δείτε εδώ ποιος είναι) που επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά στην 25χρονη Δανάη από τη Νέα Σμύρνη η κοπέλα είδε ως δια μαγείας να πολλαπλασιάζονται οι ακόλουθοί της στο Instagram.

Είναι χαρακτηριστικό πως χτες το βράδυ η κοπέλα είχε περίπου 8.000 followers και αυτή την στιγμή που μιλάμε πλησιάζει τους 15.000 και αναμένεται να τους ξεπεράσει πολύ πολύ σύντομα.

Αλήθεια τι μυαλά κουβαλάνε ορισμένοι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε! Γιατί αδυνατούμε να πιστέψουμε πως τόσοι άνθρωποι ακολούθησαν την 25χρονη Δανάη απλά για συμπαράσταση!

Η 25χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση πήγε από τους 8.000 στους 15.000 followers στο Instagram

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share